michaljg Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Zważ go w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Dawaj wreszcie te fotki, bo ciekawy jestem jak całość się prezentuje Edytowane 8 Marca 2016 przez timex550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 tyle Accentów peak-ów , 29-er -ów może zriobić jakiś konkurs na najlżejszego , najładniejszego? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) gifs upload Zdjęcie telefonem. Sorki. Ostanio więcej jeżdżę niż siedzę na forum Rower jest cięższy niż planowałem. Za sprawą przedniej przerzutki ( miało być dura jest Xtr) Zważę go niebawem. 29 cali to inna jazda. Dosiadalem innych 29. Superiora Ltd, Treka, Canyona iiii tylko Na Peaku czuje zwinnosc. Ta geometria daje fun z jazdy. 120 mm z przodu pomaga na zjazdach. Ale mam wrażenie że na stromych podjazdach Rower nie jest optymalny. Co prawda to były podjazdy w sporym błocie na Ikonami ale stawał dęba zbyt łatwo... Mam nadzieję że mostek na minus pomoże. Mierze 184. Hamulce to powrót do przeszłości z r1. Miałem je kiedyś i były zadziwiająco mocne. R1's są jeszcze silniejsze. Samopoczucie na rowerze mam bdb. Aż chce się jeździć więcej i więcej. Trochę jak z Fuji X100. Nie wiadomo dlaczego ale ciągle chce się nim robić zdjęcia Edytowane 21 Marca 2016 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Trochę podkręciłeś geo, nie powiem Czy kolana masz w jednej linii z osiami pedałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 to siodełko wygląda jak powypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Jeżeli mocowanie pompki dasz pod mocowaniem bidonu to oszczędzisz masę dwóch śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Hehe ja bym tam widział amor ze 100mm skoku... albo od razu 80mm. Kokpit byłby ładnie nisko Ale nic już nie mówię. Jeśli jeździ się dobrze i czujesz się na nim idealnie, to po co kombinować. Tylko pogratulować ładnej maszyny (mimo, że tych Peak'ów 29 ostatnio wysypało ). A co do podjazdów, to powiem Ci, że dopiero po przesiadce na nowy rower (kokpit niiiisko) jestem w stanie komfortowo podjeżdżać. Wcześniej też miałem 120 z przodu i było nieciekawie na stromiznach w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 o ile się nie mylę to ta rama jest pod 100mm więc to też nie pomaga na podjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Piciu Twoje komenty są genialne. Dziękuję że jesteś. Przy budowie Peaka inspirowałem się tym: http://blogrowerowy.pl/wpis/peak-29-scigania-na-szlak/ Spróbuję jeszcze z mostkiem na minus. Jeśli to nie zrobi roboty skróce amora. Próbowałem pompke do koszyka na bidon ale kształt uchwytu na pompkę nie gra z resztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi