Mod Team Pixon Napisano 26 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2016 Ciężkie czasy nastały żeby pozbywać się takiego widelca. Więcej informacji pod poniższym linkiem: http://olx.pl/oferta/rock-shox-sid-team-1498-g-CID767-IDbKrht.html
detonator Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Łowco okazji! - Za dwa lata sprzedam ten amortyzator za 100 zł!!! Śmieszne prawda? - tak samo jak Twoja propozycja. Dobre Niestety, ale często czyta się takie "niemoralne" propozycje. Wystawiłem rower za 4800, a koleś napisał, że bierze "od ręki" za 1800 zł Sorki za OT robię Ci ruch w interesie
Mod Team Pixon Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Mod Team Napisano 27 Stycznia 2016 Ależ mi ciśnienie podniosłeś :icon_exclaim: Pozytywnie oczywiście, myślałem że mam w końcu kupca
Mod Team Pixon Napisano 22 Lutego 2016 Autor Mod Team Napisano 22 Lutego 2016 Aaa tak sprzedany Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.