Troglodyta Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Planuję kilka prac przy moim rowerze, aby przygotować go do sezonu. Potrzebuję wymienić korbę, suport, łańcuch i kasetę. Planuję zrobić to sam z uwagi na skromny budżet. Czy ktoś jest mi jest w stanie powiedzieć jakie będą mi potrzebne do tego klucze - jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie a kluczy naprawdę dużo na rynku? Moja korba to : Shimano FC-M625 mój korbowód: Shimano SM-BB71-41A / shell 41x89.5mm kaseta : Shimano CS-HG50-10 będę bardzi wdzięczny za wskazanie konkretnych narzędzi Pozdrawiam serdecznie wszystkich P.S. Z tego co się orientuję wskład suportu jest press fit - czy będę miał jakiś problem aby go zdemontować - czy potrzebuję do tego kolejnego narzędzia ?
Mod Team durnykot Napisano 26 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.