Skocz do zawartości

[rower-damka] cross do 1500 zł

mrnobody

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lepsza będzie INTEGRA.... z kolekcji 2015.... potarguj się. Bardzo fajny naprawdę lekki rower. LINEA z 2015 też jest lepsza- ma grubsze oponki w standardzie. No ale w 2014 masz bon na 120 ;-)))

Napisano

nie dam rady więcej kasy wysupłać, bo jeszcze muszę swój rower zrobic (ksaeta, łańcuch, porzegląd, opony etc) Zaapomniałbym dodać najważniejszą kwestię tj kolor, bo właśnie dostałem dyspozycję , że mam szukać fioletowego.....japier..nicze....:(

• Mod Team
Napisano

A po co oni "walą" do tak budżetowych rowerów tarcze? nie dośc , że to średnio hamuje to jeszcze rower jest cięższy o 2 kilo........... Już pokazywałem tego orkana 3 niestety kolor nie ten :(.

I właśnie krissDeValnor trafiłeś z kolorem, ale nie chce mieć jej na sumieniu kupując ten rower.

Napisano

muszę poszukać we Wrocławiu tego Rometa Jolene, aby nie płacić później za serwisy gwarancyjne i inne pierdoły.

acha, widze, że to w sumie MTB a nie cross........ale w sumie niewiele to zmienia. Jak mowie muszę go dorwać, aby moja mogła się do niego przymierzyć

Napisano

wiitam!! juz prawie typ padł na julene, ale w jednym ze sklepów, uczulono mnie na słaba jakośc ram romet i 'gibkość". Zdaje sobie sprawę z tego, że Romet nie jest jakąś rewelacyjną firmą, ale produkuje je na taiwanie ( tam gdzie 95 ram innych producentów) i sądzę, że jakość jest porównywalna.......czy się mylę?

• Mod Team
Napisano

Pewnie powiedzieli Ci tak w sklepie, który Rometów nie sprzedaje, czy mam rację :icon_question:

Mówili ogólnie o Romecie, czy wymienili konkretny model :icon_question:

Parę lat temu np. Kross miał jakieś lewe pękające ramy, a na temat pękających Rometów nic mi nie wiadomo.

Oczywiście każda rama może pęknąć - niezależnie od tego kto i gdzie ją wyprodukował.

Możesz ewentualnie poszukać informacji na ten temat, a jak nie znajdziesz, to kupuj Rometa :icon_cool:

Napisano

niestety wygral wygląd nad rozumem i prawdopodobnie jednak bedzie to rower http://www.mhw-bike.com/cube-access-wls-27-5-29-darkberry-n-coral-2016-4510 choć szedł łeb w łeb z http://allegro.pl/15-hercules-jump-czarny-mat-2014-43cm-i5120096478.html. Wymienie opony na 1.85 w tym cube i bedzie git. Nie mam siły szukać , dzwonić , jeździć i potem słyszeć..ze i tak "ten fioletowy jest ładniejszy".Wiem, że ten cube jest "goły i wesoły" al;e z biegiem czasu można go ulepszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...