zaqos Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Cześć, Poszukuję kół 26", ważę do 85kg. Zastosowanie: XC, maratony, jak widzę coś na czym można skoczyć jadę tam . Ostatnio jak jeździłem(rehabilitacja trochę zajęła) nie zauważyłem blokady wjazdu na chodnik i się w nią wbiłem robiąc salto ( ah to pięknie przystrzyżone pole golfowe po prawej ale koła nawet nie trzeba było centrować tyle ze one ważą z >2500g czyniąc je pancernymi. Podsumowując lubię agresywną jazdę. Koła to ta część roweru na której się nie znam za wiele a wiem, że tutaj są specjaliści więc proszę o pomoc. Szukam okazji wśród Mavic CROSSMAX (używane też wchodzą w grę). Chciałbym także aby te koła ważyły jak najmniej nawet kosztem omijania blokad
ukaniex Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Jakbyś chciał to będę miał na sprzedaż 2x ZTR Olympic (z naklejkami Alpine ).Najlepszą opcją są piasty DT 350, obręcze ZTR Alpine/Crest jakieś szprychy Mach 424. Ewentualnie poszukaj jakichś używanych.
zaqos Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Napisano 26 Stycznia 2016 Ah przepraszam zapomniałem dopisać: - tarcze na śruby - z osiami mam kłopot bo to są te standardowe 9mm. Ale czytałem że są adaptery i czy nie lepiej kupić z większą ośką bo ponoć sztywniejsze. Proszę o radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.