Skocz do zawartości

Jaki rower Orbea Alma h50 lub GT Zaskar Comp 2016?

snake666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forómowiczów, jestem tu nowy więc wybaczcie jak popełnię jakięś błędy względem użytkowania forum.

Chce kupić nowy rower MTB mam 174cm.wzrostu i 79kg.Najprawdopodobniej będzie to 27,5 cala przynajmniej tak mi sprzedawca doradził.Wybór padł na wyrzej wymienione rowery,bede go używał do miasta ,jeździe po górach i czasami wystaruje w amatorskich zawodach jast ich kilka u mnie w okolicy.

Rower będę z czasem troszkę rozbudowywał i potrzebuje wyjciowego modelu który się do tego nada i będzie spełniał warunki nadawania się do jakiś amatorskich wyścigów.

Który z nich bardziej polecacie i jakie macie z nimi doświadczenia? GT minimalnie jest lepiej wyposażony a Oerba ładniejsza a nic om tych roweruch nie wiem i proszę nie podawajcie mi innych droższych modeli mój budżet to max 4900 i nic więcej.

Z góry dziekuje za konstuktywne podpowiedzi i pozdrawiam wszystkich ,mam nadzieje że miło będzie tu poklikać.

P.S zapomniałem dodać że są to modele 2016rok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...