snake666 Napisano 25 Stycznia 2016 Napisano 25 Stycznia 2016 Witam wszystkich forómowiczów, jestem tu nowy więc wybaczcie jak popełnię jakięś błędy względem użytkowania forum. Chce kupić nowy rower MTB mam 174cm.wzrostu i 79kg.Najprawdopodobniej będzie to 27,5 cala przynajmniej tak mi sprzedawca doradził.Wybór padł na wyrzej wymienione rowery,bede go używał do miasta ,jeździe po górach i czasami wystaruje w amatorskich zawodach jast ich kilka u mnie w okolicy. Rower będę z czasem troszkę rozbudowywał i potrzebuje wyjciowego modelu który się do tego nada i będzie spełniał warunki nadawania się do jakiś amatorskich wyścigów. Który z nich bardziej polecacie i jakie macie z nimi doświadczenia? GT minimalnie jest lepiej wyposażony a Oerba ładniejsza a nic om tych roweruch nie wiem i proszę nie podawajcie mi innych droższych modeli mój budżet to max 4900 i nic więcej. Z góry dziekuje za konstuktywne podpowiedzi i pozdrawiam wszystkich ,mam nadzieje że miło będzie tu poklikać. P.S zapomniałem dodać że są to modele 2016rok
Mod Team durnykot Napisano 26 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.