Diablo_94 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam. Czy ktoś z Was mógłby podzielić się opinią dot. tego sklepu rowerowego ? Mam zamiar kupić od nich "wysyłkowo" rower marki Cannondale (są oni oficjalnym dealerem tej marki), Na forum czytałem dość negatywne opinie dot. fachowości tego sklepu, lecz są one już dość stare. Jak to teraz wygląda ? Czy jest tutaj na forum jakiś ich stały klient i mógłby wypowiedzieć się na ich temat abym nie daj Boże musiał się z nimi użerać w przypadku dochodzenia reklamacji. Jeszcze jedna sprawa. Czy w przypadku zakupu roweru Cannondale na terenie Polski, dajmy na to w Krakowie, czy w sklepie w moim mieście (który również jest oficjalnym dealerem Canona) będę mógł dochodzić reklamacji na rower tej marki, czy będę musiał wysyłać rower do Krakowa?LINK DO SKLEPU: http://www.isport.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Reklamację składasz w miejscu zakupu sprzętu. Naprawy gwarancyjnej możesz teoretycznie dokonać w każdym sklepie który jest dilerem Cannondale, aczkolwiek naprawa taka niekoniecznie będzie darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonkinho Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 W Isport kupiłem tylko plecak Deuter. Miałem natomiast okazję serwisować rower. Nie podpisali się, 3 razy rower był u nich i nie mogli znaleźć przyczyny, którą na tym forum rozwikłaliśmy w kilku postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.