awerty Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Dzień dobry mam pytanie do bardziej obeznanych forumowiczów jaka to jest wersja nrx"a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Daj zdjęcie z góry oraz sprawdź czy na dole znajduje się jakieś pokrętło. Możesz też zapytać się forumowicza @@ACTIVIA, on na pewno będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Zobacz z tyłu amortyzatora na podkowie (łącze tych dwóch rur) jaki tam jest wybity rocznik, np 08 to 2008, 10 to 2010; 12 to 2012 itd oraz od dołu korony (czyli to czarne co łączy rurę sterową z 2 rurami goleniowymi) zobacz także nabity rocznik Amorek miałeś fabrycznie montowany w rowerze czy osobno był dokupiony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Chcę go kupic tylko nie wiem jaka to ver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Jest to wersja produkowana pod daną markę rowerów. Bardziej bym ci radził zastanowić się na powietrznym niż sprężynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Na moje oko patrząc po zdjęciach to model 2010 ( niebieskie pokrętło blokady ) i wersja NRX-D-DS-LO http://www.srsuntour-cycling.com/fileadmin/user_upload/Downloads/Consumer/Bike/Exploded%20views/2010/SF10NRX-D-DS-LO.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Pomyślę nad ver. air Dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi