End Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 http://www.mikesport.pl/go/_info/?id=1189 co mysilicie o tych spodenkach?Ma ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ciekawa propozycja! za 98zł spodenki z szelkami.Całkiem wkładka nawet.Ja bym brał chociażby ze wzgledu na cene.Aż sie sam teraz zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 postadam te spodenki MARETO ale w wersji bez szelek, i z nieco inną wkładką. Moim zdaniem jeden z moich lepszych "zakupów rowerowych" :wink: Spodenki bardzo dobre gatunkowo, świetnie skrojone, wkładka światnie odprowadza pot i bardzo dobrze tłumi drgania, jest też nieco przedłużona do przodu więc nie trzeba się bardzo martwić o przewianie klajnotów Ja bym zdecydowanie polecał! Tylko jeszcze się zastanów nad wkładką, bo jest ich kilka. Ja wziąłem 4waypad, ponoć jest wygodnijsza i lepiej tłumi drgania od innych. Poza tym ma srebrną nić, która zapobiega rozwojowi bakterii - nie wiem jak to wygląda w praktyce ale fajnie brzmi Ja w każdym razie jeszcze ani razu sobie tyłka nie obtarłem. Ta 3xdry zapewne lepiej odprowadza pot. Moim zdaniem lepiej nadaje się na upalne dni, chociaż moja też pod tym względem jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Mam te same spodnie tylko ze z wkladka MLP - bardzo wygodne, i tylek mniej cierpi Moze to ci sie przyda Grubosc wkladek od najgrubszej: 1. HAP 2.M.L.P , the coolpad 3. 3xdry i 4waypad 4.coolmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja mam od niedawna 4waypad i są bardzo fajne polecam szczególnie za tą cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.