Ptaszek Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Ludzie pomużcie potrzebuje mocnej obręczy do mocjej jazdy po lesie na przód pod tarcze zeby wytrzymała uskok 1metrowy pożądne dziury i takie tam nie wiem która jest mocniejsza DM'ka czy Dartmoor pomużcie
topol Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Bardziej rozsławione w swiecie sa alexy :)choć Dartmoore to produkty pod skrzydłami authora.Ja wziąłem 2 miechy temu alexy.
Żaba Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Robię takie dziwne rzeczy na DM-ach od przynajmniej 6000km i jakoś nie mogę ich "zabić". W centrowaniu też nie bywają raczej.
BlackKormo Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Uzywam od ponad 600km alex dm24. Nawet centrowania po 100km od zaplecenia nie trzeba bylo robic specjalnie. Pamietaj tylko nie przyoszczedzic na szprychach i piascie. Ja mam wersje 36 szprych na tyle.
fylyp Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 DM24 bedzie mocniejsza. Jest szersza o 2mm i wyższa o 0,4mm.
Ptaszek Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Napisano 29 Sierpnia 2006 Fylyp a co sądzisz o mamucie albo supra mt na przud albo jakiejś innej obreczy zebym jej wodule nierozcentrował przy wadze około 70 kg nie bede skakał na dropach itd najwyzej małe urwiska do 70 cm
fylyp Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 mammoth i supra mt to podobne obręcze ze specjalnie podwyższonymi bokami pod V. z tych dwóch wziąłbym Mamuta, ponieważ śmiga na 2 takich kumpel i się trzymają dobrze. poza tym, supra "Nie jest oczkowana, ale to tylko ze względów technicznych." ja wole jednak mieć oczkowaną, nawet jeśli supry specjalnie nie oczkowali. której byś nie wybrał wytrzyma spokojnie jeśli nie bedziesz lądował ze skręconą kierownicą
fryta Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Ptaszek - poczytaj zasady http://www.forumrowerowe.org/Zasady-Pisani...atow-t9018.html ... dziękuję, że byków nie wstawiłeś w temacie ... a co do tematu - alexy sprawdzone
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.