mirek08 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Czy przejechał ktoś może ten szlak od Krościenka do Cieszyna ? I moje pytania czy jest dobrze oznakowany? jak z bazą noclegową na trasie ? jaka nawierzchnia trasy -asfalt czy szutr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Podaj dokładnie o co Ci chodzi bo to o czym piszesz nawet nie zmierza w kierunku Cieszyna tylko do Krakowa. Może rozchodzi się o Główny Szlak Beskidzki i to by się zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jeśli chodzi Ci o Główny Szlak Beskidzki to wrzuć w wyszukiwarkę, jest kilka relacji na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 o GSB mamy rewelacyjną relację Patryka (nick Patryke). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Tą najlepiej pamiętam http://www.forumrowerowe.org/topic/168869-relacja-bikepacking-glowny-szlak-beskidzki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek08 Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Panowie GSB to ja znam mnie chodzi o czerwony szlak rowerowy , który został otwarty w 2011r i zaczyna się w Krościenku nad Strawiążem (Bieszczady) i ciągnie się przez całe Beskidy do Cieszyna przez Komańczę, Muszynę, Nowy Sącz, Myślenice i Zywiec. Mam nadzieję że w tym zacnym gronie znajdzie się ktoś kto nim jechał i udzieli jakichś informacji bo w sieci nic nie mogę znaleźć. O tym szlaku zostałem poinformowany w PTTK Kraków i otrzymałem informacyjny folderek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Już kojarzę o co się rozchodzi. Trasę znam doskonale od Muszyny do Cieszyna ale po pierwsze nie liczył bym, że ktoś go w takiej konfiguracji przejechał a dwa oznakowanie raczej będzie kulawe lub żadne. Wnioskuję choćby po odcinku z rejonu Makowa przez Przysłop i dalej w stronę Jałowca. I właśnie w okolicach tej góry spodziewaj się delikatnej jazdy górskiej. Reszta to w zdecydowanej większości szosa i trochę bitych dróg oraz szutrówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Coś mi się obiło o uszy w prywatnych rozmowach - czy to Detonator z forum od nas zrobił tę trasę, czy też któryś z moich kumpli z ekipy G3riders. Zapytam i w razie czego skontaktuję was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 A ja bym prosil mapke,bo niby mieszkam na miesjcu a pierwszy raz slysze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Proszę http://www.bikemap.net/pl/official/2748517-glowny-karpacki-szlak-rowerowy/#/z11/49.57109,19.01733/terrain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Z Koszarawy do Zywca asfaltem, rejon Jalowca juz nie mozna chyba bardziej skopac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.