chrzanoslaw Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witam mam zamiar wymienic wszystkie linki i pancerze na przerzutkach i hamulcach . chciałbym zeby były dobrej jakosci !!! ale nieprzesadzając z ceną znalazłem na allegro pewny komplet http://allegro.pl/item120739359_pancerz_ca...wki_gratis.html ale niewiem czy jest dobrej jakosci wogóle czy firma dobra no i cena chetnie przemysle wasze propozycje wiec piszcie ...moze jakas inna firma itd dzieki zgóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mam sam ten pancerz ale on nie wygląda jak carbon.Wygląda raczej jak szachownica do carbonu mu daleko Używam go krótko więc o jakości nie moge się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanoslaw Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 szczerze mi bardzo niechodzi o wygląd tylko o stosunek jakosci do ceny wiec jak ktos moze powiedziec cos o jakosci to niech pisze dzieki z góry Bizon dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja nie mam już zaufania do tej firmy. Kiedys w geancie wyczaiłem klocki hamulcowe tej firmy Uwaga za 3,85. Miały one niesamowite właściwości. Praktycznie zerowy współczynnik tarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanoslaw Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 wiec jak nie tem to moze doradzicie jakis inny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mam zestaw linek do przerzutek ACCENT SUPREME (pancerz, linki teflonowe, komplet końcówek do pancerzy i linek) Działa to wszystko świetnie (przerzutka z tyłu reaguje odrazu) i jestem bardzo zadowolony z zainwestowania prawie 70zł A na hamulce kupiłem tylko pancerz SUPREME 10zł/metr i mam zwykle linki nierdzewne, polerowane na 6zł, też działa świetnie (hamowanie dużo lepsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mam zestaw linek do przerzutek ACCENT SUPREME (pancerz, linki teflonowe, komplet końcówek do pancerzy i linek) Działa to wszystko świetnie (przerzutka z tyłu reaguje odrazu) i jestem bardzo zadowolony z zainwestowania prawie 70zł A na hamulce kupiłem tylko pancerz SUPREME 10zł/metr i mam zwykle linki nierdzewne, polerowane na 6zł, też działa świetnie (hamowanie dużo lepsze) Potwierdzam! Mam te pancerze wraz z linkami nierdzewnymi w hamulcach (za 6zł szt) i jest o niebo lepiej! Modulacja i siła sie poprawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jeśli idzie o zestaw pancerzy wedługo topicu, to mam taki pancerz. Nie jest on co prawda nawet podobny do karbonowego ale działa bardzo dobrze. Ze względu na wygląd nie polecam, ze względu na stosunek jakość/cena tak. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Sam się zastanów co to może być warte... 27zł za 5 metrów pancerza, 4 linki i komplet końcówek na cały rower... "Nasze pancerze są po 5 PLN za metr a w sklepie po 15 PLN!" - skoro sprzedaje je za 5zł/metr to tu wychodzi za sam pancerz 25zł, czyli za 2zł masz jeszcze 4 linki i końcówki! Nie widziałem linki tańszej niż 3zł/szt... Końcówki pancerzy to zazwyczaj ok 0.5zł/szt, a musisz ich mieć 12-14szt, czyli ponad 5zł. Do tego 4 końcówki na linkę, liczmy 1zł. Reasumując wychodzi 18zł za 4 linki i końcówki. Razem 43zł. Dolicz jeszcze zarobek sprzedawcy... Ściema na maxa!! Szmelc i tyle!! 15zł za metr tego pancerza w sklepie to on chyba sobie wyśnił. Accent Supreme kosztuje 10zł za metr Odpuść sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanoslaw Napisano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2006 moze rzeczywiscie kupie jakiegos accenta niz to dosyc duzo osób łykneło http://www.allegro.pl/item130506968_pancer...wki_gratis.html mówicie ze taki poządny zestawik n.p. accenta to wydatek około 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.