Skocz do zawartości

[linki ,pancerze]

chrzanoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam zamiar wymienic wszystkie linki i pancerze na przerzutkach i hamulcach .

chciałbym zeby były dobrej jakosci !!! ale nieprzesadzając z ceną

znalazłem na allegro pewny komplet http://allegro.pl/item120739359_pancerz_ca...wki_gratis.html

ale niewiem czy jest dobrej jakosci wogóle czy firma dobra no i cena

chetnie przemysle wasze propozycje wiec piszcie ...moze jakas inna firma itd

dzieki zgóry

Mam zestaw linek do przerzutek ACCENT SUPREME (pancerz, linki teflonowe, komplet końcówek do pancerzy i linek) Działa to wszystko świetnie (przerzutka z tyłu reaguje odrazu) i jestem bardzo zadowolony z zainwestowania prawie 70zł :) A na hamulce kupiłem tylko pancerz SUPREME 10zł/metr i mam zwykle linki nierdzewne, polerowane na 6zł, też działa świetnie (hamowanie dużo lepsze)

• 1 miesiąc temu...

Mam zestaw linek do przerzutek ACCENT SUPREME (pancerz, linki teflonowe, komplet końcówek do pancerzy i linek) Działa to wszystko świetnie (przerzutka z tyłu reaguje odrazu) i jestem bardzo zadowolony z zainwestowania prawie 70zł ;) A na hamulce kupiłem tylko pancerz SUPREME 10zł/metr i mam zwykle linki nierdzewne, polerowane na 6zł, też działa świetnie (hamowanie dużo lepsze)

Potwierdzam! Mam te pancerze wraz z linkami nierdzewnymi w hamulcach (za 6zł szt) i jest o niebo lepiej! Modulacja i siła sie poprawiła.

Sam się zastanów co to może być warte... 27zł za 5 metrów pancerza, 4 linki i komplet końcówek na cały rower...

"Nasze pancerze są po 5 PLN za metr a w sklepie po 15 PLN!" - skoro sprzedaje je za 5zł/metr to tu wychodzi za sam pancerz 25zł, czyli za 2zł masz jeszcze 4 linki i końcówki! :) Nie widziałem linki tańszej niż 3zł/szt... :) Końcówki pancerzy to zazwyczaj ok 0.5zł/szt, a musisz ich mieć 12-14szt, czyli ponad 5zł. Do tego 4 końcówki na linkę, liczmy 1zł. Reasumując wychodzi 18zł za 4 linki i końcówki. Razem 43zł. Dolicz jeszcze zarobek sprzedawcy... B) Ściema na maxa!! Szmelc i tyle!!

15zł za metr tego pancerza w sklepie to on chyba sobie wyśnił. Accent Supreme kosztuje 10zł za metr :)

Odpuść sobie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...