yukol Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mam problemy z barkami (uszkodzone więzadło barkowo-obojczykowe w jednym, w drugim ostatnio po glebie na rowerze też coś mi się stało ) i przydałyby mi się ochraniacze na barki (co prawda na narty, ale takich narciarskich ochraniaczy raczej nie robią). Widziałem w zbrojach na rower takie ochraniacze - wyglądają fajnie i spełniałby swoją rolę, ale w całej zbroi znowu jeździć nie będę. Natomiast z pojedynczych ochraniaczy widziałem głównie na golenie albo łokcie. Nie orientuje się ktoś czy są jakieś pojedyncze ochraniacze na barki i gdzie to można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Pół minuty szukania na Allegro: http://allegro.pl/item120548227_ochraniacz...a_ochrona_.html Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukol Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 O, dzięki. Nie znalazłem bo szukałem w kategorii z rowerami i akcesoriami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.