Mod Team michuuu Napisano 13 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dla gramooszczędzaczy - w rozmiarze L 300g. L-ka pasuje na naprawdę duży łeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 No to się dopisze. Giro Fathom. Wygląda jak bliźniak Atmosa ale z daszkiem. Dobrze leży na mojej dużej i okrągłej głowie (L-ka z luzem na czapkę), zapasowe wkładki, zaślepki do otworów po daszku, naklejka. Dla niezdecydowanych mtb czy szosa polecam. Po zdjęciu daszku udaje Atmosa. Dobra cena (2015r). Ale ogólnie jesteś zadowolony, warto kupić, czy teraz wybrał byś coś innego? Też się na niego czaję, ale jeszcze go nie miałem w rękach. Ma siatkę na owady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jestem bardzo zadowolony. Siatki nie ma. Na mój garnek niewiele kasków pasuje a jeszcze mniej jest komfortowych. W Cykloturze za 429,- czarno zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Jestem bardzo zadowolony. Siatki nie ma. Na mój garnek niewiele kasków pasuje a jeszcze mniej jest komfortowych. W Cykloturze za 429,- czarno zielony. Dzięki, wiem że cena jest teraz dobra, ale ja poluję na cały czarny, tylko czuję, że poniżej 600 nie dostanę, bo to nowa kolekcja. Szkoda tylko, że nie ma siatki na owady, przy takich dużych otworach, pewnie często coś wleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 przy takich dużych otworach, pewnie często coś wleci. i wyleci. Przez małe też wlatują. http://rowertour.com/product/search?query=giro+fathom może tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Chodzi mi o ten, cały czarny, ale jeszcze nigdzie go nie widziałem, trzeba będzie pewnie poczekać aż zacznie się sezon, bo wszędzie jeszcze wyprzedają kolekcję 2015 a ten jest 2016. https://www.centrumrowerowe.pl/kaski-i-ochraniacze/kaski-rowerowe/mtb/p,kask-fathom-czarny-giro,555713.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Kask kupiony, trafiłem na niezłą promocję, nowa kolekcja Giro Fathom za 469 zł. Ogólnie bardzo dużo kasków ma ten sklep przecenionych, więc jeśli ktoś poszukuje to można ustrzelić okazję Sklepu oczywiście nie reklamuję, nie mam z nim nic wspólnego Kupiłem w ciemno, bez przymiarki, tylko czerep zmierzyłem (57cm) więc po środku M-ki. Mam nadzieję, że będzie dobrze. http://www.formicki-bike.pl/pl/Produkty/?id=102934/Kask_Giro_Fathom_Matte_Black_Gloss_Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.