Skocz do zawartości

[filmiki] Fajne filmiki MTB

mewes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Polecam "black-run-full" i "penmachno-final' ... sa to chyba dwa pierwsze na stronce

Generalnie nic tylko sie slinic ze takie fajne traski maja:)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

To są jacyś przypadkowi kolesie, zawodowcy czy może ekipa Jackass'a? Dla mnie niektóre momenty niewyobrażalne, że można przejechać rowerem.

Najlepszy jest Dyfi Forest New Singletrack. Ma najgorszą jakość w porównaniu do innych, ale trasa jest jak z księżyca. Słychać tylko pisk tarcz.

Napisano

To są jacyś przypadkowi kolesie, zawodowcy czy może ekipa Jackass'a? Dla mnie niektóre momenty niewyobrażalne, że można przejechać rowerem.

Najlepszy jest Dyfi Forest New Singletrack. Ma najgorszą jakość w porównaniu do innych, ale trasa jest jak z księżyca. Słychać tylko pisk tarcz.

Jackass to raczej nie są... :glare: :) ale traski i filmiki super :D

Napisano

Pelen podziw z mojej strony dla tych gosci. Nie wiem czy trasy te wygladaja tak waska z perspektywy kamery czy rzeczywiscie jest moze troche wiecej miejsca. W kazdym badz razie ja bym tam jechal o wiele wolniej. Jeszcze raz grande respecto.

• 3 tygodnie później...
Napisano

filmiki zobaczyłem juz jakis czas temu, sciagłem wszystkie i takie średnio fajne, połowa tych filmików to jeden gościu jedzie, a traski nawet fajne :)

nie ma co narzekać, w Polsce też sa fajne traski, po takich wąskich, gdzie obok było bardzo stromo to jechałem juz kilka razy, ciekawe takie cos jest, tylko trzeba bardzo uważac, bo moment zachwiania sie i moze sie źle skończyc, najlepiej sie nie zatrzymywać ;)

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...