mewes Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 http://www.mtbbritain.co.uk/helmet_camera_video.html znalazlem stronke to sie podziele Milego zasysania:)
g3rman Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 no jusz zassysam jeden zobacze co to za towar :-P:P
mewes Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Napisano 24 Sierpnia 2006 Polecam "black-run-full" i "penmachno-final' ... sa to chyba dwa pierwsze na stronce Generalnie nic tylko sie slinic ze takie fajne traski maja:)
Karbon Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 To są jacyś przypadkowi kolesie, zawodowcy czy może ekipa Jackass'a? Dla mnie niektóre momenty niewyobrażalne, że można przejechać rowerem. Najlepszy jest Dyfi Forest New Singletrack. Ma najgorszą jakość w porównaniu do innych, ale trasa jest jak z księżyca. Słychać tylko pisk tarcz.
Sixer Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 To są jacyś przypadkowi kolesie, zawodowcy czy może ekipa Jackass'a? Dla mnie niektóre momenty niewyobrażalne, że można przejechać rowerem. Najlepszy jest Dyfi Forest New Singletrack. Ma najgorszą jakość w porównaniu do innych, ale trasa jest jak z księżyca. Słychać tylko pisk tarcz. Jackass to raczej nie są... :glare: ale traski i filmiki super
Dimek Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Ala traski...no no takie w Polsce by się przydały Polecam...
jeson Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 Pelen podziw z mojej strony dla tych gosci. Nie wiem czy trasy te wygladaja tak waska z perspektywy kamery czy rzeczywiscie jest moze troche wiecej miejsca. W kazdym badz razie ja bym tam jechal o wiele wolniej. Jeszcze raz grande respecto.
MKS Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 Świetne filmiki, pozazdrościć takich tras.....
ralf Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 filmiki zobaczyłem juz jakis czas temu, sciagłem wszystkie i takie średnio fajne, połowa tych filmików to jeden gościu jedzie, a traski nawet fajne nie ma co narzekać, w Polsce też sa fajne traski, po takich wąskich, gdzie obok było bardzo stromo to jechałem juz kilka razy, ciekawe takie cos jest, tylko trzeba bardzo uważac, bo moment zachwiania sie i moze sie źle skończyc, najlepiej sie nie zatrzymywać
lukasz324 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 wie ktoś skąd można ściągnąć film z TransCarpatii 2006 ??? na oficjalnej stronie jest tylko 2004 i 2005 a ta z 2006 była tylko w bikeboardzie
fylyp Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 u mnie się gdzieś wala jakieś dvd trascarpatia z bB. tylko nie wiem który to rok. 2005 lub 2006.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.