fedor182 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Witam ! W kwietniu planuje otworzyć sklep rowerowy wraz z serwisem poszukuje hurtowni które oferują komponenty w dobrych cenach. Głównie chodzi o tańsze części akcesoria rowerowe ponieważ mieszkam w małym miasteczku i tutaj ludzie nie mają rowerów z górnej półki i w większości szukają tańszych części. Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedzi . Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 jak będziesz pracować w mniejszym mieście, to na pewno przyda Ci się firma saks, lhttp://b2b.fhsaks.pl tam masz ich ofertę, do starszych i tańszych rowerów jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jeśli sam nie potrafisz znaleźć sobie hurtowni to lepiej odpuść sobie prowadzenie własnego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Sklep rowerowy to nie jest taka prosta działalność. Na dzień dobry musisz mieć kilkanaście a nawet kilkadziesiąt tysięcy złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 z ukierunkowaniem na kilkadziesiąt. Np podstawowa pula rowerów marki merida w roku 2015 wymagała pierwszego wkładu 35 tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 I tak tym oto sposobem zabiliście konkurencję Ale to i dobrze, bo jak ktoś nie potrafi prostych rzeczy sam znaleźć, to niech lepiej siedzi na etacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedor182 Napisano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Panowie serdeczne dzięki za wszystkie odpowiedzi . Mam kilka hurtowni takich które nie mają strony i zamówienia składa się poprzez email i mają naprawdę super ceny i szukam czegoś takiego. Rzeczywiście może źle sprecyzowałem pytanie. Większość hurtowni które mają strony już znam. No i oczywiście typowe u Polaka komentarze i eksperckie wypowiedzi (co niektóre) oczywiście zbędne . Wydaje mi się że forum jest po to żeby społeczność rowerowa sobie pomagała i służyła radą... Życzę sukcesów w biznesie oraz na rowerze Nie na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Przy obrocie jakie osiągniesz w małym miasteczku, taniej wyjdzie Ci kupować towar na Allegro.... W hurtowni trzeba mieć obrót i to czasami 100 tys w górę, żeby kupować taniej niż na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolbike Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Lepiej będzie skupić się bardziej na serwisie niż myśleć o sprzedaży części. Też mogę polecić SAKS jako hurtownie wysyłkową, ale wszystkiego nie mają to trzeba jeszcze gdzie indziej poszukać. Łatwiej będzie się z allegro się zaoptrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolbike Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Też mieszkam w małym miasteczku i kilka lat temu ruszyłem z serwisem rowerowym. Ja miałem tylko wersje mobilną. Działało nawet dobrze, koszty w porównaniu ze stacjonarnym sklepem / serwisem dużo mniejsze. Wygodna sprawa dla klijenta no i dla ciebie bo umawiasz się kiedy masz wolnyczas i gość jest w domu. Drobniejsze naprawy można zrobić na miejscu, przy grubszej naprawie lub jak nie masz ze sobą odpowiednich części zabierasz rower ze sobą i naprawiasz spokojnie w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.