jacus1994 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Witam, Film o Armstrongu jak szybko się pojawił tak szybko zniknął, nie zdążyłem pójść do kina a w internecie nic nie ma.Już nawet nie chodzi o to żeby za friko obejrzeć, nawet jeśli chciałbym zapłacić, to nic nie ma.Czy ktoś jest w stanie pomóc mi go odnaleźć?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Czy szybko zniknął? Jak to w kinie miesiąc, góra dwa i po filmie, jak prawie każdym innym w kinie. Nie będę reklamował ale wpisując frazę "The Program 2015" masz w google przynajmniej kilka linków do stron gdzie możesz to obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie można tu wrzucać takich linków, sprawdź skrzynkę PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DxoxiJ Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Czy mógłbym także dostać link na PW? Ponieważ mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Bardzo proszę rownież o link pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Poszło do wszystkich.Dalej dzielcie się już między sobą, bo aż mi skrzynkę zapchaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jest release HDRip od grupy EVO oraz WEB-DL w jakości 720 i 1080. Wczoraj się ukazały te wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 W pewnej "szwedzkiej wypożyczalni filmów"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 a w internecie nic nie ma Wszystko jest, trzeba tylko poszukać na odpowiednich stronach i pod anglojęzycznym tytułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Można też prosić o link? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 W pewnej "szwedzkiej wypożyczalni filmów"? Nie torrenty, normalne linki z hostingów. Torrenty zostawiam dzieciom. Można znaleźć również darmowe i w miarę szybkie direct linki. @Ipla poszło na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie torrenty, normalne linki z hostingów. Torrenty zostawiam dzieciom. Skąd takie podejście? Szwedzka wypożyczalnia ma się dobrze i z tego co wiem pomimo wielu prób jej uziemienia ciągle wypływa. Więc raczej nie zarządzają nią dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 @MikeSkywalker nie o to mi chodziło. Piszę tutaj raczej w kontekście pobierających. "Dzieci" pobierają jakieś gówn... polskie filmy a potem dostają (czasem) wezwania do zapłaty od różnych szemranych kancelarii (za rozpowszechnianie przez torrenty) i płaczą na różnych forach "Pomocy, co mam zrobić?" A są bezpieczniejsze (bez łamania polskiego prawa) metody pobierania treści z internetu, bez narażania tyłka. Ps. Przez torrenty to ja jedynie dystrybucje Linuksa pobierałem, legalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 redwhite , pytam, bo totalnie się nie znam, serio takie jaja są z Torrentami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 @pablio serio, to co jakiś czas są akcje tzw. copyright trolling. Poszukaj w necie bo nie chcę się na forum rowerowym o tym rozpisywać (fora warezowe czy prawne). Ścigać można filmy (pod pewnymi warunkami) ale nie udostępniać innym, co dzieje się przy używaniu torrentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jest release (BDRiP od grupy PSiG i KiT, KiT bardziej dostępny) z polskim lektorem, jakby ktoś chciał jeszcze obejrzeć. Tylko proszę, nie pytajcie skąd to pobrać po odpowiem, że z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.