ralfbutton Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Potrzebuje rady. Co z budżetem około 100-150 zł kupić na obecną aurę i ew jak się zrobi zimniej na 1 warstwę? Do tej pory używałem jakiejś cienkiej bluzki termoaktywnej, ale mam wrażenie że nie grzeje wcale. Jako druga warstwę mam polara 200, jako trzecią dobry choć cienki windstopper Czytałem sporo dobrego o merino ale z moim budżetem chyba nie znajdę. Codziennie robię rowerem 2x 16km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Brubeck, Under Armour to często polecane tu i z dobrymi opiniami produkty. Cenowo w budżecie który masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jeżeli Under Armour to jaki model? Czy taki North Face też będzie ok? http://www.landersen.pl/meska-koszulka-the-north-face-warm-l-s-crew-neck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 UA ma bieliznę typu cold gear na zimę i nie różni sie ona co do typu czy jakości. Ja kupiłem najtańsza dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jak napisał @tobo - Brubeck. Mam komplet z serii thermo. Jestem bardzo zadwolony. Góra w Go Sporcie kosztowała mnie 149,99 zł. W założonym budżecie się zmieścisz :-) Bluza męska z długim rękawem Brubeck Thermo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Zastanów się, czy nie lepsza byłaby bielizna ze stójką chroniącą szyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Zamówilem z kołnierzykiem Craft Warm Crewneck za 69 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika.kow79 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o odzież do jazdy rowerem duży wybór artykułów, w tym odzieży temoaktywnej, w dość sensownych cenach znajdziecie w sklepie internetowym ARSPORTEX. Polecam ofertę tego sklepy. Szybka dostawa i zawsze dostępny od ręki cały asortyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribber Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Wybierz albo underarmour albo bruebeck albo symbo. Ja chwalę sobie symbo, natomiast po 2 latach zniszczył mi się ten pierwszy i raczej nie jestem z tego zadowolony. http://www.redisbad.pl/kategoria/koszulki-rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jak już pisałem kupiłem Crafta wam i jest super zwłaszcza że kosztował 69zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styla Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Daj znać czy jesteś zadowolony, bo sam jestem zainteresowany kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.