Nativ Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Pytanie do kolegów rowerzystów. Mam dylemat i to duży. Mój obecny rower (A) padł. Zdechła w nim tylna przerzutka (sram) i amor RST dirt. Części do wymiany na nowe, pewnie przydałoby się wymienić łańcuch i kasete po 3 latach jazdy i około 2K km. Posiada ramę ( z kołami pod 29". Z nową kasetą korbą i łańcuchem, przerzutką tył ( Shimano). Manetki używaneI mam pewną opcje. Przerzucić z roweru (A) kiere, hamulce, siodło do roweru B. Jednocześnie kupić sztywny widelec np mosso m3. Czy lepiej ratować rower A. sram x4 i XCR32-DS-RL to około 480zł (nowe) Mosso m3 do roweru B. około 250zł ( używka)Rower na asfalt. Lecz w planach wakacyjnych mam rowerową wyprawę do Szkocji. Więc znów do roweru B musiałbym dokupić Amortyzator. Doradzi ktoś ?
modrzew Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Rower na asfalt. Nie kombinować i kupić rower szosowy lub fitnes.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.