wierza Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów! To mój pierwszy post więc mam nadzieję że nie zostanie usunięty ze względy na nawiasy / powtarzalny temat / inne błędy Drodzy eksperci, potrzebuję Waszej pomocy. Od kilku tygodniu szukam ciekawego roweru MTB (wybór samego roweru to inna historia, też nie mogę się zdecydować), a najchętniej kupię go w sklepie stacjonarnym w Warszawie bądź okolicach, bo jakoś nie widzę zakupu przez internet. Chciałbym sprzęt przymierzyć, przejechać się, porównać z innym - znacie może sklep gdzie będzie spory wybór dobrego sprzętu? Jeżeli sklep jest wart uwagi i ma spory asortyment to oczywiście mogę dojechać, choćby na drugi koniec Polski. Jako że mamy zimę to częściej w sklepach można spotkać narty niż rowery Pomóżcie proszę bo bardzo chciałbym w końcu ruszyć na ścieżki i cieszyć się jazdą. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Przecież możesz pochodzić po sklepach, zrobić rozeznanie, a potem porównać ceny w sieci i kupić online, bo zazwyczaj wychodzi taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Polecam swiatrowerow.com.pl w Wołominie. Wstępnie sprawdź ofertę na stronie, w sklepie mają dużo większy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierza Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Dzieki, wyglada imponujaco, mysle ze tam zajrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jeżeli chodzi o Gianta to: http://swiatroweru.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.