Ptaszek Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 Cześć Mam pytanie jaką wybrać mam obręcz nie moge wybrać pomiędzy Dartmoorem Voo Doo a Alexrimsem DM24 która z tych obręczy jest mocniejsza ?? A i jeszcze jedno jaką mam piaste wybrać Dartmoora X-Rolls czy Novateca na 2 łozyskach maszynowych z tyłu mam Novateca i nie wiem co zrobić pomużcie Cześć Mam pytanie jaką wybrać mam obręcz nie moge wybrać pomiędzy Dartmoorem Voo Doo a Alexrimsem DM24 która z tych obręczy jest mocniejsza ?? A i jeszcze jedno jaką mam piaste wybrać Dartmoora X-Rolls czy Novateca na 2 łozyskach maszynowych z tyłu mam Novateca i nie wiem co zrobić LUDZIE POMUŻCIE
topol Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Osobiście posiadam dm 24,na formulach.Wiec je ci polece,co do piast to chyba novatec
specjalized Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 mi się novateck nie podoba, po roku ma luzy, pewnie będe musiał wymienić łożyska :/ (ale na razie nie przeszkadza mi to aż tak bardzo)
ErIxOn Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Mam Dartmoora X-Rolls + supra MT i piasta się świetnie zachowuje. Małe opory, wytrzymała, żadnych luzów nie widać. Osobiście polecałbym Ci x-rollsa ale wybór należy do Ciebie. A i mała rada na przyszłośc:pisze się pomÓżcie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.