Skocz do zawartości

[pedały] xpedo

Arkowal

Rekomendowane odpowiedzi

Stoję przed wyborem swoich pierwszych pedałów.Przeglądając różne stronki wpadły mi w oko firmy xpedo.

Na tą chwilę nie wiem jeszcze czy będą to platformy czy z blokami.Jeśli z blokami jakie buty polecilibyście do tej firmy w granicy 300-400zł?

Na e bay znalazłem modele FACEOFF 18 i M FORCE 4 CR.Są sporo taniej,ale wysyłka z Chin.Jakieś opinie odnośnie danych modeli?

post-191933-0-80767500-1452974388_thumb.jpg

post-191933-0-74899400-1452974414_thumb.jpg

No ale jak się przywali w coś może się to skończyć tak:  

O kurna ale jaja, dzięki za tą fotkę, dla mnie jest to fajne ostrzeżenie.

Ja też stałem przed wyborem tego co autor tematu.

Przygodę z pedałami spd zakończyłem po 2 glebach :( i zacząłem szukać jakichś platform, pisałem o tym w 2/3 tematach.

Mam jakieś tam małe platformy z pinami, jednak postanowiłem posłuchać tych co się na tym znają i skoncentrowalem się już tylko i wyłącznie na pedałach HT, bo usłyszałem że jest to najrozsądniejsze przełożenie - jakość /cena.

Doszło do tego że zrobiłem sobie takie zestawienie, wydrukowałem to sobie i przyglądałem temu przez kilka dni.

Zdecydowałem się na to co jest na 1 pierwszej fotce, a jak nie będzie to tak po kolei.Teraz czekam na dostawę do sklepie, w moim mieście i wtedy robię zakup, bo może okazać się że obrazki obrazkami a rzeczywistość jest inna.

Fotki z netu.

Mój faworyt.

156piiv.jpg

I po kolei.

4q55kz.jpg

3)

2rmqgid.jpg

4)

162654x.jpg

Przy wyborze brałem pod uwagę.

Ciężar.

Wielkość platformy.

Sposób mocowania pinów (czy jest możliwość  regulacji ich wysokości) 

Jednak ostateczną decyzje podejmę mają to w ręku, bo coś mi mówi że jeżeli chodzi o mnie to jednak na pierwszym miejscu powinienem stawiać wielkość platformy. I tutaj kto wie czy nr-3 nie będzie tym najlepszym wyborem.

Przyglądałem się w podobny sposób jeszcze pedałom NS, Wellgo, i  Dartmoor.

jka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...