Arkowal Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Stoję przed wyborem swoich pierwszych pedałów.Przeglądając różne stronki wpadły mi w oko firmy xpedo. Na tą chwilę nie wiem jeszcze czy będą to platformy czy z blokami.Jeśli z blokami jakie buty polecilibyście do tej firmy w granicy 300-400zł? Na e bay znalazłem modele FACEOFF 18 i M FORCE 4 CR.Są sporo taniej,ale wysyłka z Chin.Jakieś opinie odnośnie danych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Te platformowe toi bardzo ciekawa koncepcja, ponieważ są to pedały z amortyzacją Podobno działa to b. fajnie. No ale jak się przywali w coś może się to skończyć tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 No ale jak się przywali w coś może się to skończyć tak: O kurna ale jaja, dzięki za tą fotkę, dla mnie jest to fajne ostrzeżenie. Ja też stałem przed wyborem tego co autor tematu. Przygodę z pedałami spd zakończyłem po 2 glebach i zacząłem szukać jakichś platform, pisałem o tym w 2/3 tematach. Mam jakieś tam małe platformy z pinami, jednak postanowiłem posłuchać tych co się na tym znają i skoncentrowalem się już tylko i wyłącznie na pedałach HT, bo usłyszałem że jest to najrozsądniejsze przełożenie - jakość /cena. Doszło do tego że zrobiłem sobie takie zestawienie, wydrukowałem to sobie i przyglądałem temu przez kilka dni. Zdecydowałem się na to co jest na 1 pierwszej fotce, a jak nie będzie to tak po kolei.Teraz czekam na dostawę do sklepie, w moim mieście i wtedy robię zakup, bo może okazać się że obrazki obrazkami a rzeczywistość jest inna. Fotki z netu. Mój faworyt. I po kolei. 3) 4) Przy wyborze brałem pod uwagę. Ciężar. Wielkość platformy. Sposób mocowania pinów (czy jest możliwość regulacji ich wysokości) Jednak ostateczną decyzje podejmę mają to w ręku, bo coś mi mówi że jeżeli chodzi o mnie to jednak na pierwszym miejscu powinienem stawiać wielkość platformy. I tutaj kto wie czy nr-3 nie będzie tym najlepszym wyborem. Przyglądałem się w podobny sposób jeszcze pedałom NS, Wellgo, i Dartmoor. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jakie buty w cenie 300-400 pod pierwsze pedały poradzilibyście?Czy zapięcia pod buty muszę dokupić oddzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jakie buty w cenie 300-400 pod pierwsze pedały poradzilibyście? Sh-m089 Mam te buty są wygodne i dobrze trzymają nogę. Czy zapięcia pod buty muszę dokupić oddzielnie? Bloki? Najczęściej są w komplecie z pedałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Xpedo? ŻADNE. Rozlecą się szybko łożyska. Te pedały tylko wyglądają fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.