rynkov Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Witam Jakiś czas temu szukałem hardtaila. Dzięki pomocy forum znalazłem fajną maszynkę, która jednak nie odpowiadała moim potrzebom. Została sprzedana i przyszła kolej na nowy sprzęt. Szukam roweru do ENDURO. Taka ,żeby dobrze podjeżdżała i zjeżdżała. Mam 181 cm wzrostu i w CUBE LTD PR 27,5 miałem ramę 20'. Rower : ENDURO Wielkość : M/L w hardtailu miałem 20' Koło : 27,5 Stan : używany ( dobry osprzęt ) / nowy ( słabszy osprzęt ) Geo : kąt główki ramy poniżej 68 st Zawieszenie : full Cena : 5000 - 6000 zł Skok zawieszenia : więcej jak 140 mm Styl jazdy : mocno pod górę i ostro w dół. Mieszkam na Pomorzu ale mamy tutaj kilka górek na których są naprawdę fajne zjazdy. Poszukałem trochę i z nowych rowerów głównie wchodzi w grę TRANCE 4 i 3 oraz SWAG 10 i 30. Bardzo dobre opinie ma właśnie TRANCE ale nie do końca rozumiem czemu. SWAG ma lepsze geo.
Root Admin Mieciu Napisano 14 Stycznia 2016 Root Admin Napisano 14 Stycznia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.