Pawlos88 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Rzadko bywam w sklepach stacjonarnych w mieście, w związku z tym pytanie gdzie w Poznaniu jest sensowny wybór okularów, ze sporą ilością modeli dostępnych na miejscu? Interesuje mnie przede wszystkim Rudy Project, bo chciałbym wypróbować tą markę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hentro Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jeśli chodzi o okulary Rudy Project polecam salon: Optyk Joanna Ruta-Brona Mariusz Ruta ul. Wojska Polskiego 1362-300 Wrześniawoj. wielkopolskie tel. 509-447-002 Mają jeszcze sporo modeli ale jeśli bd potrzeba poproszą przedstawiciela handlowego o przyjazd w dogodnym dla Cb terminie który przywiezie kilka pokaźnych walizek z okularami. Polecam zadzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jeśli chodzi o okulary Rudy Project polecam salon: Optyk Joanna Ruta-Brona Mariusz Ruta A jak z cenami u nich? Interesują mnie okulary RP Noyz, w internecie można kupić za ok. 620 zł. Wysyłają kurierem czy tylko na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hentro Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ciężko mi powiedzieć czy mają konkretny model na miejscu, cenowo raczej zgadza się z cennikiem oficjanym: http://gregorio.pl/pliki/cenniki/2016/Rudy_Project.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.