rmn1 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Cześć, szukamy dla dziewczyny roweru, dziewczyna waży koło 53kg, ma 165cm wzrostu i chce czegoś w stylu mojego Cambera. Wiem, że zawsze chwalony jest specowy FSR i Maestro stąd patrzymy na Cambera i Gianta Trance, coś tam pewnie uda się kupić, ale czy jest jeszcze coś fajnego, co max 4 letnie da się kupić zadbane za max 4k? Skok 120mm, i osprzęt na poziomie, do tego rower musi być ładny, czyli podobać się mojej dziewczynie, podoba się jes bardzie Stumpi i Camber niż Trance, ale Trance ostatecznie też mógłby być. Co jeszcze można szukać? Fuel? Nie wiem jak ich zawieszenie, ale bywają ładne... No i tez ciekaw jestem co byście wybrali z tej głównej dwójki. Licze na argumenty i innych kandydatów. Z góry dziękujemy. Aha, czy każdy FS dostroje pod taką małą wagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.