Skocz do zawartości

[rower] Miejski/Trekking do 1000zł dla kobiety?

dyymianek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Szukam dla dziewczyny roweru, aby wspólnie wybierać się na jakieś przejażdżki. Ja jeżdżę 29" Krossem B3 i jej proponowałem zakup jakiegoś crossowego roweru, ale uparła się na wygląd miejskich rowerów. Z tego co orientuje się w wyposażeniu tych rowerów to nie nadają się za bardzo na dalsze przejażdżki więc zacząłem szukać w trekkingach z ramą zbliżoną do miejskiego. Moje oko przykuł model: Romet Gazela 2.0.

Warto kupić ten model? Czy możecie polecić coś innego do 1000zł - wygląd zbliżony do Gazeli - konieczność to montaż koszyka na kierownicę  :)

Napisano

dołóż ciut do planowanego 1000 - a dostaniesz zdecydowanie coś co jest warte więcej niż te niecałe 3 stówki  extra :) w zestawieniu z gazelą 2.0 ....

http://allegro.pl/rower-trekking-romet-gazela-4-0-deore-bonusy-i5916310703.html

Tu masz przynajmniej osprzęt "niebotyczny" w zestawieniu z Trans Indią za te same pieniądze...

P.s niech rower ma przynajmniej 24 "biegi" - po co wchodzić w przestarzały wolnobieg z 21???

Napisano

No widzę, że model 4.0 już sporo lepszy jeśli chodzi o wyposażenie, ale to jakby nie patrzeć prawie 30% większa cena. Muszę przedyskutować czy zaakceptuje taki budżet bo w jej przypadku chyba dużych przebiegów nie będzie, raczej okazjonalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...