szwajekv2 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam, wczoraj wybrałem się na rower,wszystko było OK, dziś gdy poszedłem po rower gdy chciałem ruszyć coś jakby nagle zaczął przeskakiwać łańcuch i nagle zblokowały się pedały i nie mogę pedałować. w czym może być problem?Łańcuch wygląda na ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 A koło się obraca? Łańcuch nigdzie nie utknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwajekv2 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 koło się obraca, łańcuch na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ale się rozpisałeś, nawet nie wiadomo jaki typ napędu, jaki rower, stary, nowy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwajekv2 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 rower to grand rock 300 , zakupiony w czerwcu 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Śmierdzi mi trolem ale niech będzie. Jaki tam jest napęd? Korba bez łańcucha też się nie obraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Nagraj film komórką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwajekv2 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Temat rozwiązany można zamknąć, jednak to był łańcuch , spadł przy tylnym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ręce opadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Classified Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Łańcuch wygląda na ok. łańcuch , spadł przy tylnym kole Więc chyba nie był ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwajekv2 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 tam jeszcze było JEDNAK , więc to znaczy że się myliłem... co za sensacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 qrde a juz myślałem, że to będzie bardzie złożony problem a tu tylko "zeszło mi powietrze z koła, co zrobić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.