Skocz do zawartości

[8 000 zł]Cube reaction HPA pro

Arkowal

Rekomendowane odpowiedzi

@@Arkowal, dlatego podaje się dane konkretne a nie przypuszczalne ... nikt na forum nie jest wróżem Maciejem aby wiedzieć o czym konkretnie gadamy ...

Tak czy siak drogo ... niemiecka konkurencja Cube`a potrafi dać rower w podobnej specyfikacji i niższej cenie. 

Pozdro

Dzięki za info.Naprawdę fajny rowerek jak dla mnie.Niestety rozmiar 17 jest nieco mały jak na mój wzrost 176cm.Początkowo widziałem hpa pro z roku 2015 o rozmiarze 17 ale mi odradzano.Rower juz kupiony,czekam za dostawą

Pozdrawiam

Artur K

Mieć 2 cm pod jajkami do rurki a ich nie mieć to gigantyczna różnica ...

Złamałeś podstawową zasadę w doborze roweru ... nie przymierzyłeś się ...

To że na jednym rowerze/rozmiarze będzie lepiej niż na drugim to norma, tylko nie mierząc obu nawet tego nie będziesz wiedział.

Czekamy teraz na temat bolą mnie plecy, nadgarstki, czy co tam jeszcze może boleć :)

Życzę ci żebym się pomylił. :)

Pozdrawiam

Zapewne będą boleć.Nie siedziałem na rowerze z 15 lat,prace mam siedzącą i ostatnio mało ruchu.Widzę,że co niektórzy przejęli się tym bardziej niż ja.To tylko rower i nie kosztował mnie majątek:-)Gdy zajdzie tylko taka potrzeba bez problemu mogę go wymienić:-)

Skoro ...

To tylko rower i nie kosztował mnie majątek

To poco pytanie o ...

7999zł.Czy warto go zakupić z 10% rabatem?

:)

Gdy zajdzie tylko taka potrzeba bez problemu mogę go wymienić

W sumie kto bogatemu zabroni ...

Tylko całe jajo polega na tym ze jak już o coś pytasz to wnioskuję ze szukasz porady ...

Więc musisz przyjąć na klatę to że kupując najprawdopodobniej za duży rower nikt na forum bądź co bądź specjalistycznym nie klepnie cię w plecy i powie "dobry wybór" :).

W butach też chodzisz za dużych bądź za małych ?

Pozdrawiam 

rzeznil oj uparłeś się:-)

Pytałem o wycene roweru a nie o porady odnośnie rozmiaru. Nikt nie lubi przepłacać.

Kupując nieruchomość z rynku wtórnego za np. 700tys zł zapłaciłbyś  tyle czy  będziesz robił rozeznanie? To tak na szybko.

Być może ja jako laik zostałem przez doświadczonego sprzedawcę wprowadzony w błąd. Jeśli Cię to uspokoi napisałem maila do sklepu z prośbą o wymianę na mniejszy rozmiar. Rower jeszcze nie został wysłany. Jeśli okaże się zbyt póżno pośmigam z rok i sprzedam za parę groszy:-)

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...