mudia Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam Czy wiecie gdzie w Trójmieście lub sklepie internetowym można dostać gąbkę, którą można przyciąć i użyć jako zamiennika wyściółki do kasku? Ta gąbka musi być podklejona materiałem aby trzymała się rzepów. Od razu dodam, że dystrybutor nie ma zamienników do mojego modelu (Scott Fuga). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Proponuję wizytę u tapicera lub w lokalnym sklepie tapicerskim. Ewentualnie może twój kask jest odpowiednikiem jakiegoś kasku bardziej popularnego producenta.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mudia Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ewentualnie może twój kask jest odpowiednikiem jakiegoś kasku bardziej popularnego producenta.? Scott raczej ma własny design kasków. Nie wiedziałem nigdzie podobnego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.