Skocz do zawartości

[amortyzator przód] Jaki kupić amortyzator przód 300-350 zł. -Teren

paw009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich.

Chciałbym wymienić Amortyzator z przodu trochę napisze osobie co mam i co potrzebuje. 

Moja waga 90kg, Mam starszego Treka 4300, koła 26 , hamulce v-brake  i amortyzator równie stary RST Gila (jestem ciężki  a ten RST od początku wydawał mi się tawrdy na chwile pomagało rozkręcanie czyszczenie i smarowanie, a teraz to już ma takie luzy że szok)

Dla tego Raczej mam złe wspomnienie z RST i nie wiem czy mnie ktoś przekona żebym jeszcze raz kupił RST.

Jeżdżę głownie las i teren i amatorsko maratony mtb. Ale Jeżdżę dużo w terenie bo go lubię :).

Dla tego miałbym prośbę o doradzenie i opinie na temat co kupić i co polecacie bo naprawdę nie mam  doświadczenia żadnego. RST to był mój pierwszy amor.

Chlałbym żeby był trwały miękki żeby dobrze tłumił teren miał regulacje twardości, no i cena to 300-350zł (moze 400zł jak bym doskładał kase).

Nie jestem zawodowcem wiec cudów nie oczekuje ale też nie amatorem pierwszym z brzegu wiec bardziej teren teren teren niż asfalt.

Blokada na sztywno mogła by być ale nie koniecznie. 

Z góry bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...