lukaszkul Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Cześć Temat dosyć popularny, sam szukałem informacji na temat wymiany amortyzatora w crossie Może komuś pomoże w podjęciu decyzji. Zdecydowałem się na model Suntour Raidon XC RL-R 29'' 2016 w miejsce jakiegoś no name. Nowy zestaw jeszcze nie przetestowany ze względu na lód ale geometria się nie zmieniła przy skoku ustawionym na 80mm. Amortyzator kupiony i zamontowany u kolegi ACTIVIA. Mogę polecić - pełny profesjonalizm. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Czy cena była główny wyznacznikiem przy zakupie Raidona ?? Czemu nie Epixon ??Daj znać jak się sprawuje, gdyż przymierzam się do zakupu Raidon lub Epixona do mojego starego 26'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszkul Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Uwzględniając cenę, moje wymagania i parametry tych amortyzatorów padło na Raidona. Wybór pod koła 28'' jest mniejszy a ceny dość wysokie takiego sprzętu. Dlatego wybrałem 29''. Jak się jeździ dopiero sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.