sephiroot Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Próbowałem obniżyć kierownicę. Odkręciłem wszystko po bożemu. Problem się pojawił później - klin ekspandera wpadł do rury sterowej i sobie tam radośnie lata. Co teraz? wyciągać wszystko? Co zrobić by później nie wpadł znów?
djzatorze Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Czy to jakiś problem obrócić rower do góry kołami? A żeby nie spadał to możesz po nakręceniu sklepać delikatnie koniec gwintu śruby, żebyś czuł wyraźny opór przy dokręcaniu odkręcaniu.
sephiroot Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Napisano 10 Stycznia 2016 To jest ekspander do rurek węglowych. Sam klin już wyciągnąłem. Jest problem bo nie da się tego skręcić. Klin się luźno obraca. Bawię się z tym teraz Something is no yes.
sephiroot Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Napisano 11 Stycznia 2016 Wsio zamontowane. Jednak teraz przy każdej zmianie podkładek czy mostka będę musiał wyciągać cały ekspander. O ile będzie się dało odkręcić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.