G4m3r3k Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Do tej pory jeździłem bez kasku. Po ostatnim wypadku stwierdziłem, że zabezpieczenie głowy się przyda. Jaki kask do 200 zł wybrać. Najlepiej jakby był dostępny w ######ngu, lub sklep.eurorower.pl Mam tam możliwość przymierzenia kasku. PS co powiecie o kaskach 4f? Testował ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CkRider Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A do czego ten kask ma być ? DH ? FR ? MTB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 co powiecie o kaskach 4f? Polecam. Było już na ten temat na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G4m3r3k Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zapomniałem dopisać, MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 GIRO INDICATOR, model z daszkiem lub GIRO TRINITY bez daszku PS. Mam kilka kasków które zostały nam po sezonie w klubie, kaski są nowe, w kartonach, powinny być na nie paragony lub faktury CATLIKE oraz BONTRAGER, jak chcesz podeślę Ci zdjęcia i może coś dobierzesz, sprzedamy taniej niż cena rynkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.