Miszol Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam To jest mój pierwszy post na tym forum i od razu z grubej rury. Poszukuję kompana w dobrej formie na tygodniowy wyjazd przez biuro podróży w jakiś ciepły rejon europy, w grę wchodzą m.in. wyspy tj. Wyspy Kanaryjskie, Madera, Cypr albo Hiszpania. Wyjazd miałby być na rowerach szosowych, na tydzień w styczniu. Wszystko jest do dogadania na spokojnie, miejsce wylotu nie ma dla mnie znaczenia. Mam 25 lat i jestem z Poznania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo221 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ja jestem chetny na taki wyjazd ale wolałbym we własnym zakresie bo te firmy nieźle łupią na tym Wsztsko do ogarnięcia. Daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszol Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Wiadomo, samemu też wchodzi w grę, myślałem o biurze podróży myślałem typu Rainbow, Tui itp. takie co tylko przewiozą i zapewnią dach nad głową a nie te rowerowe. Przejdźmy na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.