ChongLee14 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam! Kupuję pierwszą szosę. Nie chcę za dużo wydać więc szukam roweru do 3000 zł. Szukam nowego ze sklepu. Po zwiedzeniu kilku sklepów stwierdziłem, że mogę wydać 2300 zł za Merida Scultura 100. Taką cenę właśnie zaproponowali mi w sklepie. Zimowa promocja. Warto dać te pieniądze za taki rower? Nie chcę przegapić okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Jeśli to rocznik 2015 to jakaś nie wiadomo jaka oferta nie jest... Zaproponuj żeby dorzucili jeszcze np licznik albo coś co potrzebujesz to byłoby OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChongLee14 Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Pedały klasyczne ale na maszynowych łożyskach mi proponowali za 100 zł, to może zaproponuje żeby za darmo je wkręcili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Tylko trzeba być w miarę zdecydowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Pedały klasyczne ale na maszynowych łożyskach mi proponowali za 100 zł, to może zaproponuje żeby za darmo je wkręcili. Rower szosowy raczej nie ma w standardzie pedałów (a te które są z rowerem, czyli z noskami, raczej nie są przykręcane ) więc żebyś mógł nim jechać powinni tak czy inaczej przykręcić jakiekolwiek w gratisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Warto dać te pieniądze za taki rower? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChongLee14 Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zostal tylko rower o wymiarach M/L. Dla mnie trochę za duży. Ja mam 170 cm wzrostu co wg. danych katalogowych meridy scultura 100 nie pasuje. Dla mnie tylko rozmiar S. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.