phoe Napisano 9 Czerwca 2016 Napisano 9 Czerwca 2016 Jakbyś chociaz trochę się znał, to do tego roweru co złożyłeś byś nie dał za 1000zł XC30, tylko Epixona, ale tylko udowodniłeś jaki z ciebie znawca i złożyłeś jakaś pokrakę.
P2W Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Pomimo obaw które dzieki Waszym sugestiom miałem to powiem ze ta rama L jest dla mnie naprawde idealna. Nawinąłem kilkadziesiąt km w lekkim terenie (kilka razy awaryjne zeskakiwanie z roweru i tragedii nie było ) Sztyca też odp wyciągnieta. Z tego co zauważyłem to na tych 2 blatach jest chyba wolniejszy od poprzedniej maszyny. Czas potestowac go dalej i po przejechaniu kilu setek km powiem cos wiecej ale 1 wrażenia jak najbardziej pozytywne...
ATC Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 @P2W, Możesz zmierzyć przekrok w połowie rury w swoim B7 (wymiar J z poniższej stronki)? https://www.canyon.com/pl/mtb/grand-canyon/2016/grand-canyon-al-5-9.html
Rulez Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Pomimo obaw które dzieki Waszym sugestiom miałem to powiem ze ta rama L jest dla mnie naprawde idealna. Nawinąłem kilkadziesiąt km w lekkim terenie (kilka razy awaryjne zeskakiwanie z roweru i tragedii nie było ) Sztyca też odp wyciągnieta. Z tego co zauważyłem to na tych 2 blatach jest chyba wolniejszy od poprzedniej maszyny. Czas potestowac go dalej i po przejechaniu kilu setek km powiem cos wiecej ale 1 wrażenia jak najbardziej pozytywne... Teraz się nagraj i wrzuć na You Tube, będzie można się pośmiać.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2016 @ P2W No super - Twój przekrok = 85 cm, a w rowerze 87 cm : " jest super, jest super, więc o co ci chodzi ? ". Gratuluję udanego wyboru i trzymam kciuki za pierwszą jazdę w terenie - o ile do niej kiedykolwiek dojdzie ...
bombarda Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Dziś rano jadąc do pracy lasem wybiło mnie na koleinie pozostawionej przez kombajn leśny. Dzięki refleksowi nie wylądowałem na drzewie ale awaryjne wyczepienie z spd było i otarłem się pomidorami o ramę. W tym momencie byłem szczęśliwy że wybrałem mniejszy rozmiar (a co za tym idzie większą zwrotność i kontrolę nad wielką kiszką). Pomimo obaw, które miałem przed zakupem cieszę się ze przy podobnych gabarytach jak P2W (184/84) wybrałem jednak rozmiar M. Chcę za to podziękować forumowiczom
Rekomendowane odpowiedzi