Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakbyś chociaz trochę się znał, to do tego roweru co złożyłeś byś nie dał za 1000zł XC30, tylko Epixona, ale tylko udowodniłeś jaki z ciebie znawca i złożyłeś jakaś pokrakę.

Napisano

Pomimo obaw które dzieki Waszym sugestiom miałem to powiem ze ta rama L jest dla mnie naprawde idealna. Nawinąłem kilkadziesiąt km w lekkim terenie (kilka razy awaryjne zeskakiwanie z roweru i tragedii nie było :) ) Sztyca też odp wyciągnieta. Z tego co zauważyłem to na tych 2 blatach jest chyba wolniejszy od poprzedniej maszyny. Czas potestowac go dalej i po przejechaniu kilu setek km powiem cos wiecej ale 1 wrażenia jak najbardziej pozytywne...

Napisano

Pomimo obaw które dzieki Waszym sugestiom miałem to powiem ze ta rama L jest dla mnie naprawde idealna. Nawinąłem kilkadziesiąt km w lekkim terenie (kilka razy awaryjne zeskakiwanie z roweru i tragedii nie było :) ) Sztyca też odp wyciągnieta. Z tego co zauważyłem to na tych 2 blatach jest chyba wolniejszy od poprzedniej maszyny. Czas potestowac go dalej i po przejechaniu kilu setek km powiem cos wiecej ale 1 wrażenia jak najbardziej pozytywne...

Teraz się nagraj i wrzuć na You Tube, będzie można się pośmiać.

• Mod Team
Napisano

@ P2W

No super - Twój przekrok = 85 cm, a w rowerze 87 cm : " jest super, jest super, więc o co ci chodzi ? ".

Gratuluję udanego wyboru i trzymam kciuki za pierwszą jazdę w terenie - o ile do niej kiedykolwiek dojdzie ...

Napisano

Dziś rano jadąc do pracy lasem wybiło mnie na koleinie pozostawionej przez kombajn leśny.

Dzięki refleksowi nie wylądowałem na drzewie ale awaryjne wyczepienie z spd było i otarłem się pomidorami o ramę.

W tym momencie byłem szczęśliwy że wybrałem mniejszy rozmiar (a co za tym idzie większą zwrotność i kontrolę nad wielką kiszką).

Pomimo obaw, które miałem przed zakupem cieszę się ze przy podobnych gabarytach jak P2W (184/84) wybrałem jednak rozmiar M.

Chcę za to podziękować forumowiczom :thanks:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...