uchmanek Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 jak sie objawia to zapowietrzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 po kolei szakq: kupiłem tu: http://www.allegro.pl/item120393339_nowe_h..._5_okazja_.html za 420zł, z tarczą 185mm (już pod enduro). macrianus2: 525 to deore, ale nie te najnowsze (535) ani nie starsze (515). sprawuje się dobrze, chociaż brakuje trochę modulacji. nie pozbyłem się żadnych deorek, tylko kupiłem pojedyńczy hamulec do tyłu, z przodu założyłem zwyczajnie coś lepszego. uchmanek: w tej chwili hamulec działa już dobrze, tylko klamka jest "za miękka". czyli, albo za mało płynu, albo powietrze w hamulcu. najśmieszniejsze, że nie mogę odkręcić hamulca, żeby dolać płynu - jest tak mocno zakręcony . z zakupu jestem zadowolony, chociaż tarczy zdarza się ocierać klocki ( brak specialnych podkładek Avid CPS w przesyłce :/ , zastanawiam się nad komentażem dla sprzedawcy). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 z zakupu jestem zadowolony, chociaż tarczy zdarza się ocierać klocki ( brak specialnych podkładek Avid CPS w przesyłce :/ , zastanawiam się nad komentażem dla sprzedawcy). negatyw. sprzedał Ci niekompletny hamulec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 rownierz mam z bikestacja ale ze sklepu nie allegro i za komplet dalem 790zł kiedy kupowales?ja ze 2 miechy temu(tez tarcza przod 185) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 negatyw.sprzedał Ci niekompletny hamulec !!! zanim przywalisz mu komentarz, sprobuj zalatwic sprawe polubownie- napisz maila do sprzedawcy i upomnij sie o podkladki. moze to pomylka, takie rzeczy sie zdarzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wstrzymałem się z oceną i dobrze zrobiłem. dostałem maila, mają mi przysłać podkładki. przesłałem im rysunek tych washerów . szakq: miałeś zniżkę za zestaw i pewnie więcej szczęścia co do ceny. no cóż, trudno . pozdro edit: o, fu!!!! macrianus2 usuń to g*wno z opisu, plz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 bez podkladek cps zacisk bedzie w zlej pozycji!! mam dla ciebie dobra rade: nie jezdzij dopolki nie dostaniesz podkladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tyle, że ja już przejechałem ponad 100 km. klocki się jeszcze dostosują, a w to czy tarcza się wykrzywiła wątpię, nie rozgrzewałem jej za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ale klocki moga sie nierowno scierac o, fu!!!! macrianus2 usuń to g*wno z opisu, plz. ktoro? jest ich kilka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 to pierwsze chociaż (nie zamieżam sprawdzać czy to to na pewno). na trzecie już się nie nabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 tyle, że ja już przejechałem ponad 100 km. klocki się jeszcze dostosują, a w to czy tarcza się wykrzywiła wątpię, nie rozgrzewałem jej za bardzo. nic nie pisalem o krzywieniu sie tarczy. a tak BTW, to wrzuc zdjecie zacisku i tarczy, z checia sie temu przyjze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hope mono mini sa do bani i jest to jeden ze słabszych hampli w dodatku rzeba za niego troche za bulić, Mono 4 nie polecam miałem to coś i jak nie ciekł to problemy z tarczą..........ale M4 sa godne polecenia.... Teraz mam formule oro K24 i są miodzio te polecam a ebay zagranią są czasami po niecałe 500zł z tarczami 180mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2006 no, dzisiaj kupiłem śruby o odpowiedniej długości, w końcu wszystko powinno grać. nie mam cyfrówki więc zdjęcia chyba nie będzie :glare: ale jeśli ci zależy uchmanek to zapraszam do Ostrowa na wycieczkę ( 100km w jedną stronę ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.