czlowiekodhamulcow Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 Witam, zakupiłem na aukcji ramę Ns Surge, rama posiada wgniot przy podsiodłówce, czy wpłynie to negatywnie na wytrzymałość ramy ?
perfectflow Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 nie wygląda to ciekawie, chociaż te ramy są jak ruski czołg i jeżeli nie ma pęknięć to powinno być spoko.
MikeSkywalker Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 A informacja o wgniocie była umieszczona w aukcji? Jeśli nie to możesz próbować zwrócić, choć wiem z doświadczenia że z tym bywa różnie. Co do samego uszkodzenia ramy to ciężko powiedzieć. Wygląda na spore a do tego w miejscu gdzie generalnie trudno w coś przywalić ale jak pisze poprzednik - to jest konkretny kawał stali. Mój Core też miał kilka wgnieceń, owszem sporo mniejszych ale w niczym nie przeszkadzały. Połamać ciężko, można jedynie pogiąć http://www.pinkbike.com/video/304235/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.