GTZaskar1991 Napisano 12 Stycznia 2016 Napisano 12 Stycznia 2016 Katalogowo piszą, że obręcze Tubeless ready i opony to samo, wiec jeśli faktycznie to zakup więcej niż bdb
Faq Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Napisano 12 Stycznia 2016 Obręcze tubeless ready są za to opony zwykłe. Rower kupiłem w wersji Zielonej/limonkowej. Zapłaciłem 2999zł. Ogólnie świetnie się prezentuje. Jedynie co mi nie pasuje to biały mostek. Nie moje foto
Alsew Napisano 12 Stycznia 2016 Napisano 12 Stycznia 2016 Obręcze tubeless ready są za to opony zwykłe. Rower kupiłem w wersji Zielonej/limonkowej. Zapłaciłem 2999zł. Ogólnie świetnie się prezentuje. Jedynie co mi nie pasuje to biały mostek. Nie moje foto Fajny rower. Z tym białym mostkiem to rzeczywiście pomyłka. Jak ci rower spasuje to za jakiś czas proponuje kupić amortyzator na zapas, bo patrząc na tendencje rynku to za 5-6 lat może być problem z kupnem sensownego amora na 1 i 1/8.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.