Skocz do zawartości

[Szprychy]Proste płaskie szprychy

dziorki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,

Panowie mam problem. Ostatnio po wyprawie leśnej moim rowerem zauważyłem, że brak w przednim kole jednej szprychy.

Pytanie gdzie dostanę czarne proste i na dodatek płaskie szprychy do koła 29' o długości 310mm.

Szukałem już trochę i nie mogę nigdzie nic znaleźć :( Ktoś może gdzieś kupował w podobnym rozmiarze?

Napisano

Tak, koła to JAGU PRO. Spróbuje zrobić fotkę i zamieścić. Nie ma dostępnych tak długich szprych? A może bym założył troszeczkę krótsze?

Napisano

Tak, koła to JAGU PRO. Spróbuje zrobić fotkę i zamieścić. Nie ma dostępnych tak długich szprych? A może bym założył troszeczkę krótsze?

A nie lepiej uderzyć od razu do producenta/dystrybutora http://www.peritus.biz.pl/ ? Wszak na stronie chwalą się "wsparciem powypadkowym" dla klientów posiadających koła Jagu.

Napisano

OK zmierzyłem dokładnie te szprychy i potrzebuje rozmiaru 305mm. Pisałem do nich, ale mam takie wrażenie jakby mnie olali.

post-193364-0-15247700-1452790706_thumb.jpg

post-193364-0-65904100-1452790708_thumb.jpg

Napisano

mam na stanie Pillar PSR X-tra 1420 Straight Pull 305mm

na zdjęciu widzę że masz sapim Cx-ray, także parametry mają takie same, będą pasować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...