dziorki Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 Dzień dobry, Panowie mam problem. Ostatnio po wyprawie leśnej moim rowerem zauważyłem, że brak w przednim kole jednej szprychy. Pytanie gdzie dostanę czarne proste i na dodatek płaskie szprychy do koła 29' o długości 310mm. Szukałem już trochę i nie mogę nigdzie nic znaleźć Ktoś może gdzieś kupował w podobnym rozmiarze?
dawid Napisano 7 Stycznia 2016 Napisano 7 Stycznia 2016 na pewno 310mm? jakie to są koła? jeszcze nie spotkałem się z tak długimi szprychami
dziorki Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Napisano 9 Stycznia 2016 Tak, koła to JAGU PRO. Spróbuje zrobić fotkę i zamieścić. Nie ma dostępnych tak długich szprych? A może bym założył troszeczkę krótsze?
gtb Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Tak, koła to JAGU PRO. Spróbuje zrobić fotkę i zamieścić. Nie ma dostępnych tak długich szprych? A może bym założył troszeczkę krótsze? A nie lepiej uderzyć od razu do producenta/dystrybutora http://www.peritus.biz.pl/ ? Wszak na stronie chwalą się "wsparciem powypadkowym" dla klientów posiadających koła Jagu.
dziorki Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Napisano 14 Stycznia 2016 OK zmierzyłem dokładnie te szprychy i potrzebuje rozmiaru 305mm. Pisałem do nich, ale mam takie wrażenie jakby mnie olali.
dawid Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 mam na stanie Pillar PSR X-tra 1420 Straight Pull 305mm na zdjęciu widzę że masz sapim Cx-ray, także parametry mają takie same, będą pasować
MMMAAACCC7 Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 zawsze możesz na face do nich uderzyć, skuteczniej niż przez stronę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.