Szabla1905 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Pytanie do posiadaczy butów Sidi. Jaki rozmiar butów z tej firmy wybrać do długości wkładki 28,3cm? Wiem że numeracja jest lekko zaniżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 https://velo.pl/sites/default/files/pliki/sidi-buty-rozmiary.pdf ja noszę 43 - Sidi 45 wkładka 28,1cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabla1905 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ok, dzięki. Już mniej więcej mam rozeznanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusytka Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pytanie do posiadaczy butów Sidi. Jaki rozmiar butów z tej firmy wybrać do długości wkładki 28,3cm? Wiem że numeracja jest lekko zaniżona. Lekko to mało powiedziane! Ja noszę normalnie rozmiar 37, a SIDI Buvel pasuje 39! A w sklepie wysyłkowym nikt o tym nie informuje, choć zapoznałam się z tablicą rozmiarów, która zwyczajnie wprowadza w błąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja noszę normalnie rozmiar 37, a SIDI Buvel pasuje 39! A w sklepie wysyłkowym nikt o tym nie informuje, choć zapoznałam się z tablicą rozmiarów, która zwyczajnie wprowadza w błąd! mierzysz długość wkładki i ta wartość jet najbardziej miarodajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.