Skocz do zawartości

[1500 zł]Pierwsza szosa

Olalm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcę przesiąść się po roku z roweru crossowego na szosowy, bo jednak wolę jezdizc po ulicy. I tu moje pytanie czy dostanę coś na czym da się osigac dobre prędkości w cenie Max 1500zl? Na allegro są romety huragany 1.0 2014 rok za 1100 zł czy cena jest adekwatna do jakości? Bo katalogowa to 1999 więc no prawie 50% taniej na wyprzedaży. Nie chcę jeździć jakoś nałogowo po 100km dziennie, tylko od czasu do czasu trasy Max 50-70km. Co polecacie ? A i od razu mówię ze jestem studentka więc no na jakiś wypasiony rower mnie nie stać :P

Napisano

Przede wszystkim szukaj odpowiedniej wielkości ramy (ten BMC 52 cm to dla kobiety spora rama ,no chyba że jesteś słusznego wzrostu) .Używki czasami sporo kosztują jeśli sobie sama nie ''grzebniesz'' przy rowerze i trzeba ze wszystkim latać do serwisu.Ale przy Twoim budżecie to nowa szosa raczej nie wchodzi w grę,więc pozostają aukcje.Radziłbym poszukać wśród znajomych kogoś z doświadczeniem jeśli chodzi o kupowanie używek ,żeby zakup nie okazał się niewypałem.Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...