Marcin82 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam, posiadam gianta stance 27,5 i mysle nad nowym amortyzatorem. Jaki polecacie? Czy jest sens zakladac np. boxxera 27,5? Czy to kompletne wariactwo? Mam mozliwosc kupna takiego lekko uzywanego za to w bardzo dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Żartujesz prawda? Amortyzator o skoku 200 chcesz zamontować do ramy przystosowanej do 120? Jaki masz budżet na nowy amortyzator? Za około 1100zł możesz kupić Epixona rlrc http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/epicon-xc/275-cali_amortyzator-epicon-xc-rl-rc-275-15qlc-taper-bialy/866 Napisz do forumowicza @@ACTIVIA, na pewno coś ciekawego znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 cześć, 1. jaki masz model i dlaczego chcesz wymienić ? 2. popraw temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 W żadnym wypadku! Ta rama nie jest przystosowana do widelca dwópółkowego i taki manewr prędzej czy później skończyłby się jej pęknięciem/złamaniem w okolicach główki, na skutek naprężeń, do których znoszenia nie była projektowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Czyżby kolejny niedzielny dałnhilowiec wypłynął na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin82 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nie jestes czasem zbyt cwany... Takie komenty zostaw dla kolezanek z bramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nie jestes czasem zbyt cwany... Takie komenty zostaw dla kolezanek z bramy... Ale drewno, aż wióry poleciały! Mało że świeżak to jeszcze pyskaty! Brak słów ! Mam nadzieje ze na tym ten temat się zakończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Daj piątaka dla cwaniaka, bo i koleżanki mogą nie pomóc A potem przywitaj się z kolegą po fachu w sąsiednim wątku, może sobie razem zrobicie grupę wsparcia dla niespełnionych zjazdowców. Takich magików to tu średnio jeden w tygodniu, co to "będę hardkorę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin82 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Panie "zero" jak pan jeszcze robil w pieluchy i żarł swoje gile ja juz na wigrusach nie jedną hope miałem za sobą... Wiec jak nie masz nic ciekawego w temacie do napisania to nie błaznij sie dalej tymi pseudo kąsliwymi uwagami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Wchodząc na forum warto cokolwiek przemyśleć w temacie by potem nie wyszła pyskówka taka jak tutaj. W zasadzie propozycja założyciela tematu jest obrażliwa dla tego forum. Chcesz porozmawiać poważnie to zacznij konkretną rozmowę. Innymi słowy poszukaj widła o skoku 120-130mm. Ile masz na to kasy nadal nie wiemy. Kolega @modrzew słusznie tępi wszelkie przejawy nonsensownych pomysłów monstrualnych skoków sztućców w naszym nizinnym kraju. Ja też już mam dość bo to zaczyna być plaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam, posiadam gianta stance 27,5 i mysle nad nowym amortyzatorem. Jaki polecacie? Czy jest sens zakladac np. boxxera 27,5? Czy to kompletne wariactwo? Mam mozliwosc kupna takiego lekko uzywanego za to w bardzo dobrej cenie. Jeśli zamierzasz poruszać się po miejskim parku rowerem w takiej konfiguracji jaką chcesz to spokojnie możesz założyć dwupółkę. Jeśli natomiast myślisz choć odrobinę i: wiesz jakie parametry ma obecnie rower (skok zawieszenia), do czego jest przeznaczony i do czego służy widelec dwupółkowy to odpowiedzi na ile mądre jest to rozwiązanie z pewnością udzielisz sobie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Panie "zero" jak pan jeszcze robil w pieluchy i żarł swoje gile ja juz na wigrusach nie jedną hope miałem za sobą... Wiec jak nie masz nic ciekawego w temacie do napisania to nie błaznij sie dalej tymi pseudo kąsliwymi uwagami Hopy na wigrusie! Respekt! :-) Proponuje założyć na forum Stowarzyszenie Szczerbatych Streetdownhillowcow! A w temacie Master to rozsądne zwiększenie skoku w takim rowerze to max + 20 mm , i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Panowie, kultury trochę. Kolejny wpis "na poziomie" i temat zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.