Skocz do zawartości

[Giant stance] nowy amortyzator

Rekomendowane odpowiedzi

Żartujesz prawda? Amortyzator o skoku 200 chcesz zamontować do ramy przystosowanej do 120?

Jaki masz budżet na nowy amortyzator?

Za około 1100zł możesz kupić Epixona rlrc http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/epicon-xc/275-cali_amortyzator-epicon-xc-rl-rc-275-15qlc-taper-bialy/866

Napisz do forumowicza @@ACTIVIA, na pewno coś ciekawego znajdzie.

Daj piątaka dla cwaniaka, bo i koleżanki mogą nie pomóc  :laugh:

A potem przywitaj się z kolegą po fachu w sąsiednim wątku, może sobie razem zrobicie grupę wsparcia dla niespełnionych zjazdowców. Takich magików to tu średnio jeden w tygodniu, co to "będę hardkorę".

Wchodząc na forum warto cokolwiek przemyśleć w temacie by potem nie wyszła pyskówka taka jak tutaj. W zasadzie propozycja założyciela tematu jest obrażliwa dla tego forum. Chcesz porozmawiać poważnie to zacznij konkretną rozmowę. Innymi słowy poszukaj widła o skoku 120-130mm. Ile masz na to kasy nadal nie wiemy. 

Kolega @modrzew słusznie tępi wszelkie przejawy nonsensownych pomysłów monstrualnych skoków sztućców w naszym nizinnym kraju. Ja też już mam dość bo to zaczyna być plaga. 

Witam, posiadam gianta stance 27,5 i mysle nad nowym amortyzatorem. Jaki polecacie? Czy jest sens zakladac np. boxxera 27,5? Czy to kompletne wariactwo? Mam mozliwosc kupna takiego lekko uzywanego za to w bardzo dobrej cenie.

Jeśli zamierzasz poruszać się po miejskim parku rowerem w takiej konfiguracji jaką chcesz to spokojnie możesz założyć dwupółkę.

Jeśli natomiast myślisz choć odrobinę i: wiesz jakie parametry ma obecnie rower (skok zawieszenia), do czego jest przeznaczony i do czego służy widelec dwupółkowy to odpowiedzi na ile mądre jest to rozwiązanie z pewnością udzielisz sobie sam.  

Panie "zero" jak pan jeszcze robil w pieluchy i żarł swoje gile ja juz na wigrusach nie jedną hope miałem za sobą... Wiec jak nie masz nic ciekawego w temacie do napisania to nie błaznij sie dalej tymi pseudo kąsliwymi uwagami

Hopy na wigrusie! Respekt! :-) Proponuje założyć na forum Stowarzyszenie Szczerbatych Streetdownhillowcow! A w temacie Master to rozsądne zwiększenie skoku w takim rowerze to max + 20 mm , i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...