Gość Michal Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Witam. Chcę kupić rower do amatorskiej jazdy. Mój wybór padł na dwa modele, cena 1000 zł. 1. Rockrider 500 z decathlonu na kołach 26 2. Arkus beryl 270 disco koła 27.5 Który będzie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Z tych dwóch lepszy jest rockrider. Ma kasetę i trochę lepszy osprzęt. Szkoda tylko że tarcze mechaniczne. Poszukaj lepiej na allegro rowerów kands/lazaro/spartakus za tą cenne powinno udać się znaleźć coś z lepszym osprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Też poszukałbym jeszcze innych firm,bo szczerze mówiąc można znaleźć ciekawszy model w tej cenie niż Rockrider 500 z decathlonu czy Arkus beryl 270. Jakiego jesteś wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Michal
Witam. Chcę kupić rower do amatorskiej jazdy. Mój wybór padł na dwa modele, cena 1000 zł.
1. Rockrider 500 z decathlonu na kołach 26
2. Arkus beryl 270 disco koła 27.5
Który będzie lepszy?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.