Skocz do zawartości

[Sprzedam]Bezkompromisowy Radon Slide 150 Kashima,XO,Crossmax 7700zł

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na sprzedaż mam swój rower Enduro/AM używany do XC wcześniejszy mój rower to Giant Anthem i mogę śmiało napisać że ten Radon świetnie nadaje się do XC Jest bardzo lekki i dobrze się nim podjeżdża. Nie katowałem go po Bike-Parkach itp. Wszystko działa idealnie. Sprzedaję bo już nie mam czasu na jazdę na rowerze. A trzymać taki rower żeby przejechać się parę razy w roku nie ma sensu.

Specyfikacja:

http://www.mountainbike-magazin.de/mountainbikes/test-radon-slide-150-10-0.756260.2.htm

Cena 7700zł

Zdjęcia tylko 2 dla zainteresowanego mogę zrobić więcej bo rower teraz stoi zakurzony w garażu. W razie pytań proszę pisać na PM

image.jpg

image.jpg

Napisano

Rozmiar M 18" Dodam tylko że zawsze brałem rozmiar L bo tak doradzali sprzedawcy mam 168cm wzrostu i rozmiar M zdecydowanie lepiej mnie pasuje. Może ktoś bardziej doświadczony napisze na jaki wzrost jest ten rozmiar? Żeby ewentualny kupujący był lepiej zorientowany.

• Root Admin
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...