Gość Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Na sprzedaż mam swój rower Enduro/AM używany do XC wcześniejszy mój rower to Giant Anthem i mogę śmiało napisać że ten Radon świetnie nadaje się do XC Jest bardzo lekki i dobrze się nim podjeżdża. Nie katowałem go po Bike-Parkach itp. Wszystko działa idealnie. Sprzedaję bo już nie mam czasu na jazdę na rowerze. A trzymać taki rower żeby przejechać się parę razy w roku nie ma sensu. Specyfikacja: http://www.mountainbike-magazin.de/mountainbikes/test-radon-slide-150-10-0.756260.2.htm Cena 7700zł Zdjęcia tylko 2 dla zainteresowanego mogę zrobić więcej bo rower teraz stoi zakurzony w garażu. W razie pytań proszę pisać na PM
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 Regulamin Giełdy wymaga podania ceny. Brak ceny=brak ogłoszenia.
grzesiowu Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 może i ja przeoczyłem, ale chyba nie ma info jaki rozmiar?
Gość Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Rozmiar M 18" Dodam tylko że zawsze brałem rozmiar L bo tak doradzali sprzedawcy mam 168cm wzrostu i rozmiar M zdecydowanie lepiej mnie pasuje. Może ktoś bardziej doświadczony napisze na jaki wzrost jest ten rozmiar? Żeby ewentualny kupujący był lepiej zorientowany.
Root Admin Mieciu Napisano 9 Stycznia 2016 Root Admin Napisano 9 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.