majql Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam. Przymierzam się do zmiany kierownicy i przeglądając alledrogo trafiłem na coś takiego http://allegro.pl/kierownica-wake-31-8-680mm-720mm-i5891282170.html. Podejrzewam, że to jakiś chiński wynalazek i właśnie zastanawiam się czy jest sens brać ją w ogóle pod uwagę. Niby to tylko alu, także trudniej coś zepsuć niż w przypadku carbonu, ale lekka niepewność jest. Może ktoś z tu obecnych miał z nią ( lub z produktami podobnego pochodzenia) styczność i może wyrazić swoje zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Kłaniam, Mam ich mostek - kopia Funn Funnduro. Wykończenie bardzo podstawowe, ale zebów jeszcze nie zgubiłem pomimo jazdy w urozmaiconym terenie, na sztywnym widelcu. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mega urodziwe te twoje koło jest ;-) (koło-rower) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Mam ten sam mostek, w tym kolorze z napisem cansucc, chinole robią je widocznie pod różnymi dziwnymi nazwami dla różnych odbiorców. Kiery Alu niema co się obawiać, ale carbonu bym nie zaryzykowal I pytanie do jakich zastosowań ta kiera ma być i z jakim mostkiem? Nie za wąska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majql Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Do XC, mostek 100 mm. Obecnie mam 640 i myślałem nad tą wersją 680. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaljg Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Na Aliexpress ta kierownica 10 dolarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Oj panowie jeden i ten sam produkt z różnym logo pod zamówienie. Co ma się niby stać z alu rurą? To nie carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.