Skocz do zawartości

[MTB] 10 kwiecien Dolsk

W0jt3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja odwrotnie :) Spodziewałem się lepszej formy, a tu wynik słaby :D Jechałem MINI - na samym początku jak ruszyliśmy był piasek i było z górki, tam straciłem z 4 min bo mi łańcuch spadł jak zahamowałem i mnie rzuciło... A tak do końca spokój :D To był mój pierwszy start wiec też jakoś nie byłem nastawiony na super wynik. 

Napisano

Na poczatku sukcesem jest dojechanie przynajmniej dla mnie było, miejsca sa mniej ważne a z czasem i doswiadczeniem walka bedzie robiła sie bardziej zacieta. ;) Ja tez do weteranów nie należę , również jechałem mini na szczescie nie miałem zadnych przygód ale niestety nie jest to regułą. Gratuluje zatem i życzę zapału do dalszych edycji ;) 

Napisano

Oczywiście :) jestem bardzo zadowolony że dojechałem do mety - jest zapał do przygotowań do następnego maratonu :) Odnośnie pogody to sie nie wypowiadam bo to była jakaś kpina... mógł jeszcze śnieg padać...

Napisano

Dla mnie też był to pierwszy maraton :) Zostawiłem ok 100 ludziów za sobą, startowałem może 50 od końca :) także sukces.. zwłaszcza z moja masa :D

Napisano

Hej

Fajnie,że wiecej Nas, również gratuluje łysyadin planujesz dalsze starty? Może pomyślimy w przyszłości mimo,iż razem nie trenujemy o tym aby startowac jako jeden team? Pod wspólną nazwą typu "coś tam,coś tam mtb team" :laugh:jest już Nas trzech i zawsze to dodatkowa motywacja i miejsce w klasyfikacji druzynowej.

pozdrawiam kolegów maratończyków ;)

Napisano

Też startowałem w tym maratonie :laugh:

Trasa fajna tylko szkoda że pogoda była kiepska.

Mojego wyniku nie skomentuje ale czego mogołem się spodziewać po przejechaniu tylko 150km w tym roku :whistling:  Następnym razem na pewno będzie lepiej :thumbsup:

Ktoś planuje start w Chodzieży?

Ja postaram się tam wystartować ale najpierw muszę rower naprawić bo wybuchał mi opona... Dobrze że chociaż po maratonie a nie w trakcie...

Napisano

@Przecietny nooo to mi sie podoba :) ja jestem za, teraz dzień coraz dłuższy to i treninigi można zorganizować. Ja planuje start w Śremie teraz - ale to z cyklu SOLID MTB

Napisano

Witajcie,

Pewnie, można coś pomyśleć. Nie wiem czy będę startował w Dolsku, bo troche mi się plany powaliły...  wg mnie team może się i kocie mordki nazywać :D poza tym piasta zdechła po dolsku i chyba będę rower zmieniać :P

Napisano

Czesć ja jak już wcześniej pisałem bede startował w Chodzieży, o tym maratonie o którym pisał Wojt3k i cyklu solidmtb nawet nie wiedziałem, trochę kusi  by wystartować bo daleko nie jest ale z drugiej strony po Chodzieży przydałoby się skorzystać z długiego weekendu :laugh:  Ja byłem na treningach w ten weekend ale nie widziałem wczesniej propozycji wiec nie odpisałem ale jestem chetny by jakiś wspólny trening zorganizować. Proponujcie date i godzine,ja mógłbym  się aktualnie pewnie dostosować, od godziny 16:30 mam zawsze czas ;)

pozdrawiam :)

Napisano

Mi pasuje od 17:30 codziennie, więc coś możemy zorganizować - ja ćwiczę pn, śr, pt.

No SOLID w Śremie nie jest daleko więc można sie wybrać, ja z tego cyklu zrobie jeszcze pewnie Wilkowice 18 września no i GogolMTB - Mosina, Suchy Las, Stęszew

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...