Lepik Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam, mam zamiar odpowietrzyć swoje hamulce tektro. Chcę kupić do tego olej mineralny i nawet znalazłem firmowy od tektro, ale znalazłem też oleje mineralne z Shimano. Moim pytaniem jest, czy można wlać olej Shimano w hamulce Tektro ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Bez problemu. Jedyne, czego nie należy wlewać to DOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lepik Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 @Fenthin Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nie ma co przepłacać za Shimano, tutaj masz dobrą alternatywę: http://allegro.pl/olej-mineralny-do-hamulcow-hydraulicznych-shimano-i5660201332.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Cena identyczna jak shimano, przelewany z większych opakowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Niby tak, ale rozlewkę Shimano pewnie kupić można lokalnie w sklepie/serwisie. Kupując na Allegro nigdy nie wiadomo czy sprzedający do oleju nic nie dolał. Tutaj mamy oryginalnie zapakowany, pewny produkt. Gdybym miał możliwość tylko kupna wysyłkowego wybrałbym tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lepik Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 nikt nie wspomniał o opcji LHM Jeśli nie jeździ zimą przy -20 i w górach to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi