Buchcic Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Witam na sprzedaż hamulce kls helix zdjete z nowego roweru kellys thorx 250 zł
Gość Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Zdjęte z nowego roweru a całe uwalone + obdrapana klamka ? Ciekawa sprawa....
Buchcic Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Napisano 31 Grudnia 2015 tak owszem sa brudne ale to chyba nie problem a klamka jest obdrapana bo rower był o nia opieralny . Kupił rower moge pokazac jego stan ale hamulce postanowiłem zainwestowac lepsze
Gość Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Piszesz że hamulce są z nowego roweru, co równa się informacji że są NOWE czyli nie używane. Na fotce ewidentnie widać że z nimi jeździłeś, nie wiem jak długo ale widać że używane.
Buchcic Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Napisano 31 Grudnia 2015 no przejechałem sie a ze była pogoda jaka była to sa brudne no jestes zainteresowany ?
Mod Team mrmorty Napisano 25 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 25 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.